AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AEG AbsoluteCare T8DEG48SC + AEG ProSense L6FBG68SC

Zobraziť katalóg
AEG AbsoluteCare T8DEG48SC + AEG ProSense L6FBG68SC + 5 rokov záruka
Set práčka a sušička – PRÁČKA: A+++ -20%/A/A, 1600 ot./min, kapacita 8kg, hlučnosť 50/75dB, program 1/2 náplň, technológia ProSense, SUŠIČKA: kondenzačná s tepelným čerpadlom, A++, kapacita 8kg, hlučnosť 66dB, funkcia, anti-crease, systém AbsoluteCare, technológia SensiDry, senzorom upravovaný čas sušenia
Kód:  SETAEG10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG AbsoluteCare T8DEG48SC + AEG ProSense L6FBG68SC Predaj skončil

AEG AbsoluteCare T8DEG48SC + AEG ProSense L6FBG68SC

Prichádza čas, kedy môžete svoje košele, vlnené svetre aj funkčné oblečenie bez obáv zveriť práčke a sušičke. Spotrebičom z nového radu značky AEG sa totiž nehovorí „strážcovia oblečenia“ nadarmo. Ich špeciálne funkcie zaistia, že si čierne šaty uchovajú svoju farbu a tvar aj po desiatkach vypraní, ochránia jemné materiály, ktoré budú stále hebké na dotyk a zaistia, aby vaše svetre zostali bez žmolkov. Na svoje si prídu aj vášniví športovci, ktorých oblečenie si zachová svoju funkčnosť aj po opakovanom sušení. Oba spotrebiče vynikajú úspornou energetickou triedou A+++ a A++, ktorá významne znižuje náklady na prevádzku.

Kľúčové vlastnosti

  • Ochrana oblečenia pred vplyvmi častého prania a sušenia
  • Dlhotrvajúca hebkosť a mäkkosť
  • Predĺženie životnosti obľúbených odevov
  • Nízke náklady na prevádzku
  • Účinná a šetrná starostlivosť pre všetky druhy materiálov

Pre pocit mäkkosti a hebkosti, ktorý nepominie

Spredu plnená práčka AEG s kapacitou prania 8 kg a maximálnou rýchlosťou odstreďovania 1 600 otáčok za minútu je vybavená motorom založenom na bezkefovej invertnej technológii znižujúcej vibrácie a opotrebovanie a poskytujúcej maximálny výkon pri minimálnom hluku. Šetrný bubon ProTex obsahuje viac otvorov, dôsledkom čoho znižuje naťahovanie tkanín a zachováva ich tvar počas odstreďovania. Špeciálna funkcia SoftPlus sa postará o to, aby sa aviváž dostala ku všetkým častiam tkanín, čím napomáha k väčšej hladkosti a hodvábnosti odevov a zároveň chráni ich vlákna a predlžuje životnosť. Technológia ProSense znižuje opotrebovanie odevov vplyvom nadmerného prania, pretože pre každú várku bielizne automaticky upraví čas, spotrebu vody a elektrickej energie. Všetky procesy prebiehajú za mimoriadne tichého pracieho chodu s hlučnosťou 50 dB.

Dlhá životnosť vašich odevov

Tú najlepšiu starostlivosť vášmu funkčnému oblečeniu, vlne aj hodvábu poskytne kondenzačná sušička bielizne s technológiou AbsoluteCare, ktorá ponúka programy prispôsobiteľné všetkým druhom materiálov. Funkcia SensiDry na sušenie pri nízkych teplotách využíva precízne senzory na monitorovanie sušiaceho cyklu. Tu dochádza k spolupráci s technológiou ProSence, ktorá dĺžku sušenia upravuje pomocou snímačov vlhkosti a teploty. Výsledkom je predĺženie životnosti obľúbených odevov za súčasnej úspory času a energie. Tú šetrí aj jediný funkčný filter OKOFlow, ktorý každú náplň usuší bez námahy so zachovaním 100 % funkčnosti. Sušička s kapacitou sušenia 8 kg pri činnosti, ktorú vykonáva tepelné čerpadlo, vydáva minimálny hluk – len 66 dB.

Doplňujúce informácie:

Rozmery práčky (v × š × h):
85 × 60 × 60 cm

Rozmery sušičky (v × š × h):
85 × 60 × 60 cm

 

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
235 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
235 kWh/annum Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jakým způsobem zaregistrovat zboží, aby se vztahovala záruka 5 let jak je uvedeno u výrobku? (zboží AEG AbsoluteCare T8DEG48SC + AEG ProSense L6FBG68SC - 5 let záruka / po registraci spotřebiče)

Dobrý den, je potřeba k tomuto setu ještě něco dokoupit kromě mezikusu? Myslím tím nějakou hadici nebo tak? Děkuji

Dobrý den, má tato sušička sběrnou nádobu, kdyby nebylo možné připojení na odpad? děkuji Šilhavá

Dobry den, je mozne vyviest vodu zo susicky priamo do odpadu?

Dobrý den,projde pračka se sušičkou dveřmi 60cm? Dekuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda má pračka i sušička české popisky. Děkuji L

dobry den, v nadpise je 5 rokov zaruka ale v popise produktu len 24 mesiacov ? aka je skutocnost

Dobrý den, zajímalo by mě jak je to s postavením téhle pračky a sušičky na sebe?? V jednom velmi známém elektru mi tvrdí, že není potřeba mezikus a tady se píše, že je. Tak jak to je?? Chci si tenhle set zakoupit.Děkuji

Je mozne zaplatit zbozi a pockat s jeho dorucenim mesic, nez mi dodeji byt?

Jake jsou rozmery pracky a susicky: AEG AbsoluteCare T8DEG48SC - 5 let záruka + AEG ProSense L6FBG68SC ? Diky! MF

12
Diskusia a poradňa k AEG AbsoluteCare T8DEG48SC + AEG ProSense L6FBG68SC
Príslušenstvo pre AEG AbsoluteCare T8DEG48SC + AEG ProSense L6FBG68SC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG AbsoluteCare T8DEG48SC + AEG ProSense L6FBG68SC.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií