AD elektro Motorola EDGE 50

AEG Lavamat 86560 TL4

Zobraziť katalóg
AEG Lavamat 86560 TL4
5 7 hodnotení
Práčka plnená zhora vrchom plnená, 1500 otáčok, náplň 6 kg, A+++/A/A, hlučnosť 47/77 dB, Fuzzy Logic, odložený štart, biela, 89 x 40 x 60 cm
Kód:  FAP2221c Produktové číslo:  L86560TL4 Stránky výrobcu

AEG Lavamat 86560 TL4

AEG Lavamat 86560 TL4 je vrchom plnená automatická práčka s maximálnym príkonom 2200 wattov. Vďaka vysokému počtu otáčok 1500 za minútu je spoľahlivým pomocníkom na špinavú bielizeň. Vybrať si môžete z dômyselne navrhnutých pracích programov a funkcií, ktoré zaistia ochranu všetkých typov vlákien. Vyprať môžete naraz až 6 kilogramov bielizne.

AEG Lavamat 86560 TL4 je ohodnotená energetickou triedou A+++ - 10 %. To znamená, že je o 10 % energeticky úspornejšia ako najvyššia trieda na trhu, trieda A+++. Operuje s veľmi nízkou hlučnosťou prostredníctvom tichého invertorového motora. Preto sa môžete nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti aj počas prania. Oceníte aj jednoduché ovládanie. Čas prania a všetko ostatné ľahko skontrolujete na veľkom LCD displeji.

Technológia automatického polohovania bubna uľahčuje vkladanie a vyberanie bielizne. Systém množstevnej automatiky Fuzzy Logic automaticky reguluje spotrebu vody, energie a dĺžku samotného programu tak, aby tieto údaje vždy zodpovedali obsahu a typu pranej bielizne. Vďaka špeciálnej technológii ProTex Plus so zlatým certifikátom spoločnosti Woolmark je šetrnou a vysokokvalitnou metódou vypraná aj tá najjemnejšia bielizeň. Navyše predlžuje jej životnosť a dlhšie vyzerá ako nová. Ak ste priaznivcami tekutého alebo sypkého pracieho prášku, nemusíte sa vzdávať ani jedného variantu. Inteligentný dávkovač FlexiDosePlus optimalizuje účinnosť pri oboch typoch rovnomerne. Oceníte ekonomicky úspornú technológiu OptiSense, špeciálne navrhnutú tak, aby zabezpečila najnižšiu možnú spotrebu vody, energie a času. Bezpečnostnú funkciu plní ochrana proti pretečeniu.

S multifunkčnou práčkou možno tiež inteligentne plánovať odložený štart pracieho procesu. Inteligentný spotrebič s integrovanou ochranou proti pretečeniu automaticky kontroluje vyvažovanie náplne bubna. Vďaka kompaktným rozmerom ľahko zapadne do každého interiéru.

Doplňujúce informácie:

Technológia prania:
Ecospray

Funkcie:
Výber otáčok, štart
Pauza
Výber teploty
Zap./vyp.
Predpierka
Škvrny
Predĺženie
Plákanie
Oneskorený štart
Tekutý prášok
Úspora času

Ďalšie vlastnosti:
Veľký LCD displej
Ukazovateľ zostávajúceho času
Odložený štart
Mäkké otváranie dverí bubna
Automatické nastavenie bubna do hornej pozície na otvorenie na konci programu
Kontrola vyvažovania náplne v bubne
Invertorový motor zaistí zvýšený výkon a veľmi tichý chod
Ochrana proti pretečeniu

Programy:
Bavlna 95 °C
Extra tichý 95 °C
Syntetika 60 °C
Ľahké žehlenie 60 °C
Jemné 40 °C
Vlna/hodváb 40 °C
Vankúše 60 °C - 30 °C
Proti alergiám 60 °C
Odstrediť/vypustiť
Plákanie
Džínsy 60 °C
20-minútový - 3 kg 40 °C - 30 °C
Super Eco
Bavlna úsporný 60 °C - 40 °C

Odhadovaná ročná spotreba:
129 kWh

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG Lavamat 86560 TL4
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG Lavamat 86560 TL4.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií