Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
MS hokej Effaclar

AIREN AiSound Cube

Zobraziť katalóg
AIREN AiSound Cube
Reproduktory prenosné, USB napájanie, 3.5mm jack
Kód:  AIR001 Produktové číslo:  ID175717 Stránky výrobcu

AIREN AiSound Cube

Kompaktné reproduktory Airen AiSound Cube sú ideálnym príslušenstvom k prenosným počítačom. K napájaniu im stačí obyčajný USB port a signál prijímajú klasickým 3,5 mm jack konektorom. Reálny výkon každého reproduktora je 3W a frekvenčný rozsah sa pohybuje od nízkych 90 Hz až po vysokých 20000 Hz. Na jednom z reproduktorov sa navyše nachádza praktické ovládanie hlasitosti zaisťujúce pohodlnú obsluhu. Elegantná povrchová úprava v lesklo čiernej farbe spolu s krásne bielou ozvučnicou navodzujú luxusný vzhľad a budú ozdobou každého počítačového kútika.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AIREN AiSound Cube
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AIREN AiSound Cube. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AIREN AiSound Cube. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AIREN AiSound Cube. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AIREN AiSound Cube.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií