Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Effaclar

Amica FK 338.6GBAA

Zobraziť katalóg
Amica FK 338.6GBAA
5 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 185cm, A ++, objem chladničky / mrazničky 214 / 90l, hlučnosť 41dB, LED osvetlenie, čierna, 185x60x67cm
Kód:  AMI560b2 Produktové číslo:  FK338.6GBAA Stránky výrobcu

Amica FK 338.6GBAA

Voľne stojaca chladnička s mrazničkou umiestnenou v dolnej časti nadchne elegantným vzhledom, kvalitným spracovaním aj energetickou úspornosťou. Radí sa k energetickej triede A ++ a spotrebuje iba 212 kWh energie ročne. Pri náhlom výpadku prúdu udrží vaše potraviny v stabilnej teplote ešte nasledujúcich 20 hodín. Vďaka možnosti zmeny otvárania dverí chladnička skvele zapadne medzi ostatné spotrebiče. Jej pôsobivý dizajn podčiarknutý čiernymi sklenenými dverami zaručuje, že sa táto chladnička stane ozdobou každej modernej kuchyne. 

Chladnička ponúka celkový vnútorný objem 214 litrov. Nájdete v nej štyri police na potraviny, dve priehradky na ovocie a zeleninu, držiak na fľaše a praktické priehradky vo dverách. Chladnička využíva Anti-Bacteria System, ktorý chráni potraviny pred plesňou a zápachom, udržuje potraviny dlhšie čerstvé a eliminuje zápach. Rozmrazovanie chladničky je automatické. V neposlednom rade oceníte aj vnútorné LED osvetlenie. Mraznička je vybavená tromi priestrannými zásuvkami a jej objem je 90 litrov. Vďaka manuálnemu odmrazovanie potom budete mať všetky jej funkcie absolútne pod kontrolou. 

hlavné prednosti

  • Úsporná kombinovaná chladnička
  • sklenené dvere
  • elegantný dizajn
  • Možnosť otočenia pántov dverí
  • LED osvetlenie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amica FK 338.6GBAA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA FK 338.6GBAA.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií