Antbo robotická sada

Zobraziť katalóg
Antbo robotická sada
Robot – programovateľný, pohybové čidlá a senzory, režim učenia
Kód:  HRAjd1478 Produktové číslo:  6959420911332

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Antbo robotická sada

Naučte sa základné princípy robotiky a pohybu počas procesu zostavovania robota s programovateľnou sadou Robot ANTB. ANTB využíva takmer desiatky senzorov, simuláciu umelej neurónovej siete cez pohybový systém a optimalizovaný algoritmus chôdze pre simuláciu pohybu hmyzu. Bohaté interaktívne režimy umožňujú používateľom komunikovať s robotom rôznymi zaujímavými spôsobmi. Rovnako je možné ovládať robota pomocou aplikácie alebo hlasu, ktorý je robot schopný rozpoznať. Forma ANTB je inšpirovaná morfológiou hmyzu. Bavte sa zostavovaním jednotlivých komponentov sady a vytvorte si vlastného robota, ktorý vníma a reaguje na svoje okolie. Vďaka trom kovovým prevodovým digitálnym servám a špeciálne vyvinutému algoritmu chôdze realisticky simuluje pohybové vzorce skutočného hmyzu. Robotická sada Robot ANTB vás nadchne svojimi možnosťami!

Vlastnosti robotické sady Robot ANTB

  • Robotická sada Robot ANTB predstavuje simuláciu umelej neurónovej siete
  • 5 interaktívnych snímačov umožňuje robotu vnímať svoje okolie
  • Autonómny pohybový systém a optimalizovaný algoritmus chôdza simuluje pohyb hmyzu
  • Interaktívne režimy zaisťujú komunikáciu s robotom rôznymi zaujímavými spôsobmi na základe multi senzorové informačné fúzie
  • Inteligentné diaľkové ovládanie je možné pomocou aplikácie alebo hlasom

použitie aplikácie

Použite aplikáciu It to control it. Intuitívne rozhranie aplikácie obsahuje tri režimy: diaľkové ovládanie, sledovanie riadkov a hlasové ovládanie. Aplikácia ANTB tiež podporuje zobrazenie dát Antbos v reálnom čase. Pokiaľ je v režime prieskumu, môžete si pozrieť dáta senzora a sledovať pohyby robota. Všetky tieto informácie sú zaznamenané v aplikácii.

Technické parametre:
CPU: ATMEGA328P
Výkon: 4× AAA batérie (batérie nie sú súčasťou dodávky)
Senzory: infračervený snímač pre vylúčenie prekážok, senzor okolitého svetla, analógový zvuk, digitálny dotykový senzor a pod.
Pripojenie: Bluetooth 4.0 a vysokorýchlostné USB
Prevádzková teplota: 0 – 40? (32 až 104?)
Prevádzková vlhkosť: nižšia ako 85% (bez mrazu)
Zostavená veľkosť: 223 × 126 × 150 mm
Hmotnosť: 206 g

Obsah balenia:
1× sada Robot ANTB
1× návod na použitie


 

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kde seženu nějaký manuál k programování nebo ovládání robota. Kde se dá stáhnout prostředí k programování robota. Díky.

Diskusia a poradňa k Antbo robotická sada
Príslušenstvo pre Antbo robotická sada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Antbo robotická sada. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Antbo Roboter-Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Antbo Roboter-Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Antbo.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií