Apple Digital AV Adapter

Zobraziť katalóg
Apple Digital AV Adapter
4,4 11 hodnotení
Redukcia –
Kód:  NL209n3 Produktové číslo:  MD098ZM/A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Apple Digital AV Adapter Predaj skončil

Apple Digital AV Adapter

Originálna redukcia poskytuje jednoduchú možnosť prepojenia zariadení rodiny Apple k projektoru či televízoru. Podporuje moderný telefón Apple iPhone 4/4S, všetky verzie tabletu Apple iPad a prehrávač Apple iPod Touch 4. generácie. Môžete si tak prehrávať vaše prezentácie, obrázky alebo nahrané videá vo vysokom rozlíšení 1080p HD. Na pripojenie k televízoru je využívané digitálne rozhranie HDMI. Môžete využiť aj dokovací konektor a prehrávať video priamo z dokovacej stanice či na synchronizáciu a nabíjanie počas prehrávania.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:

Apple iPhone 4/4S
Apple iPad 1/2/3
Apple iPod touch 4. generácie

Rozhranie:
1x Dokovací konektor
1x HDMI + dokovací konektor

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám iPad Pro a chtěl bych si k němu připojit projektor pro promítání prezentací na školení. Chtěl bych si ověřit jestli mi tento kabel bude pro můj typ pasovat a jestli je potom možné připojit jakýkoliv projektor?

Diskusia a poradňa k Apple Digital AV Adapter
Príslušenstvo pre Apple Digital AV Adapter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Digital AV Adapter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Digital AV Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Digital AV Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple Digital AV Adapter.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií