PET Vyhraj lístky na EURO 2024

AQ M4D + AQ Tango 83

Zobraziť katalóg
AQ M4D + AQ Tango 83
Set - zvýhodnený set zosilňovača AQ M4D a páru reproduktorov AQ Tango 83
Kód:  AQU013c Produktové číslo:  8595122731052 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AQ M4D + AQ Tango 83

Výhodná zostava kvalitných reproduktorov a špičkového zosilňovača sa vďaka svojej odolnosti a použitiu trvanlivých materiálov hodí ako do domácnosti, tak do verejných priestorov, ako sú školy, kluby, reštaurácie, bary a konferenčné miestnosti.

Zosilňovač AQ M4D

Pokiaľ si najviac ceníte spoľahlivosti a funkčnosti, potom zosilňovač AQ je pre vás správnou voľbou. Celkový výkon 2× 50 wattov a elegantný minimalistický dizajn z neho robia favorita v tejto cenovej triede. Reproduktory je možné pripojiť cez klasické štyri RCA (cinch) vstupy, nachádzajúce sa na zadnej strane. Pasívne chladenie prostredníctvom hliníkového dna znamená absolútne tichú prevádzku. Redukcia ovládacieho panela na dva multifunkčné prvky, umiestnené na prednej strane zosilňovača, prinášajú príjemné zjednodušenie bez toho, aby užívateľ bol ochudobnený o možnosť prispôsobiť si zvuk zosilňovača podľa svojho želania. Napájanie potom zaisťuje mohutný toroidný transformátor o výkone až 120 W. Rozmery zosilňovača sú 190 × 80 × 280 mm (š x v x h).

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon 2× 50 wattov
  • Odpor 4 ohmy
  • 4 vstupy RCA (cinch)
  • Minimalistický dizajn (2 multifunkčné ovládacie prvky)
  • Akrylový panel s presvieteným displejom
  • Pasívne chladenie
  • Vysoký odstup signál/šum (86 dB)
  • Diaľkové ovládanie

Reproduktory AQ Tango 83

Reprosústava AQ Tango 83 má skvelý pomer ceny a výkonu, čím je využiteľná pre reštaurácie, bary, školy, konferenčné sály a iné väčšie priestory. Rozdelenie reprodukcie zvuku do 2 pásiem prinesie presný prednes v každom z nich. Započúvajte sa do čistých výšok a nechajte sa unášať basovým rytmom. Či už len počúvate hudbu alebo pozeráte na video, vždy vás reproduktory unesú čistotou zvuku. Rovnako tak sa hodí pre prejav prednášajúceho s mikrofónom. Reprosústava Tango 83 využíva 6" basový reproduktor LYECO s tuhou hliníkovou membránou a doplnený 2" výškovým reproduktorom. Zvukový prejav je veľmi univerzálny a určite poteší priaznivcov všetkých hudobných žánrov. Reproduktory sú dodávané v páre.

Parametre a špecifikácia:

Výkon:
Šumový výkon: 80 W
Hudobný výkon: 120 W

Impedancia:
8 Ohm

Citlivosť:
89 dB/W/1

Frekvenčný rozsah:
55 - 20 000 Hz / 8dB

Výhybka:
6,6 (dB/w)

Objem:
8,5 l

Rozmery:
220 × 325 × 217 mm

Hmotnosť:
5 kg

 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěl bych se zeptat jestli jde k ty sestavě připojit DVD, notebook, televize. Děkuji.

Diskusia a poradňa k AQ M4D + AQ Tango 83
Príslušenstvo pre AQ M4D + AQ Tango 83 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AQ M4D + AQ Tango 83. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AQ M4D + AQ Tango 83. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AQ M4D + AQ Tango 83. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AQ M4D + AQ Tango 83.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií