AD homeoffice Aplikace

AQ Tango 85 - čierna

Zobraziť katalóg
AQ Tango 85 - čierna
5 5 hodnotení
Reproduktory - 3 pásmová regálová sústava, 8 Ohm, výkon 95/190W, polypropylénový basový repro, kompaktná veľkosť, veľká zaťažiteľnosť, vhodná na stereo počúvanie, na tvrdšiu hudbu, ozvučenie reštaurácií, barov, učební
Kód:  AQU003b Produktové číslo:  Tango85-č Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AQ Tango 85 - čierna

Ojedinelá kompaktná trojpásmová reprosústava, ktorá svojimi zvukovými vlastnosťami predčí všetku konkurenciu vo svojej cenovej kategórii. Umiestnením bassreflexového otvoru na prednú stenu je možné reprosústavu pristaviť do tesnej blízkosti steny a alebo priamo zavesiť na stenu. Vďaka tomu AQ Tango môže nájsť univerzálne uplatnenie všade, kde je potreba kvalitného ozvučenia, ale kde chýba dostatok priestoru na reprosústavy vyšších tried. Nenápadný čierny dizajn vo vyhotovení imitácie dreva elegantne zapadne do väčšiny interiérov.

Kľúčové vlastnosti

  • Možnosť pripojenia k zosilňovaču s výkonom až 190 Wattov
  • Vysoká citlivosť 88 dB
  • Kvalitný základ na zostavu domáceho kina
  • 8" basový reproduktor s odolnou polypropylénovou membránou v oceľovom koši
  • Impregnovaná papierová membrána stredového reproduktora na verné podanie ľudského hlasu
  • Pevná a odolná konštrukcia z 16mm MDF dosiek

Elektronika

Výrobca Acoustique Quality si dal predovšetkým záležať aj na elektronike. Na spájanie súčiastok nevyužíva menej spoľahlivých integrovaných spojov, všetko robia zamestnanci ručne. Výsledkom je dynamický a čistý zvuk, ktorý nesklame pri reprodukcií žiadneho hudobného žánru, hovoreného slova alebo herných efektov.

 

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Počet pásem
3-pásmové Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Charakteristika

Počet pásem
3-pásmové Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zaujala mě tato reprosoustava a chtěl bych vědět, zdali se dá kombinovat se zesilovačem Sony TA-F419R a nebo zdali by jste mě doporučili jinou. Děkuji za odpověď.

DOBRY DEN,VAHA 8,2KG JE ZA PAR NEBO JEDEN REPRODUKTOR?

Diskusia a poradňa k AQ Tango 85 - čierna
Príslušenstvo pre AQ Tango 85 - čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AQ Tango 85 - černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AQ Tango 85 - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AQ Tango 85 - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AQ Tango 85 - Fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií