AlzaPlus+ drogerie P&G boost

AQUAINT přirozená čisticí voda 500 ml + 50 ml

Zobraziť katalóg
AQUAINT přirozená čisticí voda 500 ml + 50 ml
Dezinfekcia - funguje rychle a spolehlivě, neboť během chvilky zničí 99,9 % všech bakterií, zároveň je ale zcela „přirozená“ – obsahuje totiž pouze vodu a přírodní kyselinou chlornou (HClO)
Kód:  BABY13142 Produktové číslo:  8595640910076

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AQUAINT přirozená čisticí voda 500 ml + 50 ml Predaj skončil

AQUAINT přirozená čisticí voda 500 ml + 50 ml

AQUAINT je dezinfekčný voda, ktorá by nemala chýbať v žiadnej rodine s menšími deťmi. Jedná sa o veľmi efektívny zbraň v boji s všadeprítomnými baktériami, ktoré môžu byť pre bábätká pomerne nebezpečné. Dezinfekcia AQUAINT funguje rýchlo a spoľahlivo, pretože behom chvíľky zničí 99,9% všetkých baktérií. Zároveň je ale úplne “prirodzená“ - obsahuje totiž iba vodu a prírodné kyselinou chlórnu (HClO). Ak chcete teda svojich potomkov už od samotného narodenia chrániť pred baktériami, s touto dezinfekčné vodou toho dosiahnete jednoducho a veľmi účinne. Táto výhodná sada obsahuje veľké (500 ml) a malé (50 ml) balenie prirodzené čistiace vody AQUAINT.

Kľúčové vlastnosti prirodzenej čistiacej vody AQUAINT 500 ml + 50 ml

  • Prírodný univerzálny čistiaci prostriedok v spreji
  • Rýchlo a efektívne ničí baktérie
  • Zložkami prirodzené čistiace vody AQUAINT sú iba voda a kyselina chlórna
  • Dermatologicky a klinicky testované
  • Voda AQUAINT je vhodná pre deti od narodenia, dospelých i osoby s citlivou pokožkou
  • Neobsahuje alkohol, parfumy, konzervanty či ftaláty
  • Výhodné balenie obsahuje veľký sprej o objeme 500 ml a malé balenie do kabelky s objemom 50 ml

Univerzálne použitie vody AQUAINT

Prirodzená dezinfekcia AQUAINT je dermatologicky a klinicky testovaná, pričom je vhodná aj pre citlivú detskú pokožku a nemôže uškodiť ani po požití. Možno ju teda používať na ruky, kožu, ústa aj ďalšie časti tela, ale aj na rôzne predmety - cumlíky a hryzátka, príbory či hračky. Uplatnenie navyše nájde aj na povrchoch v detskej izbe, povrchoch na kŕmenie, rovnako ako na toaletách alebo vo verejných prebaľovacích miestnostiach. Allergy UK schválila AQUAINT ako Allergy Friendly Product (výrobok vhodný aj pre alergikov). Pre zdravie bábätiek aj váš pokoj je skrátka ideálne.

Aplikácia:
Liek nie je treba riediť ani oplachovať. Stačí ho nastriekať na pokožku alebo predmet. Uistite sa, že je použité dostatočné množstvo roztoku AQUAINT, aby pokrylo znečistený povrch (ruky, nohy, zadoček atď. ).

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AQUAINT přirozená čisticí voda 500 ml + 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AQUAINT természetes tisztítóvíz 500 ml + 50 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií