AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

ARDES 595

Zobraziť katalóg
ARDES 595
5 1 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu 410W, vhodný pre miestnosti do 35m2, kapacita max.16l denne, 2.3l nádržka na vodu, prevádzková teplota 5-32 °C, funkcia anti-mraz, nastavenie požadovaného stupňa vlhkosti 50/60/70/80%, umývateľný filter, časovač do 24hod, hlučnosť 43dB
Kód:  EPV100y2 Produktové číslo:  595 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ARDES 595

Povedzte dosť doteraz nikdy nekončiacemu výskytu plesní a nadmernej vlhkosti! Kúpte si bezchybný ARDES 595, ktorý svojou činnosťou zaistí dýchateľné ovzdušie bez nadmernej vlhkosti a dopraje vám ochranu pred možnými dýchacími problémami či rizikovými alergiami. Minimalizuje tak aj pravdepodobnosť výskytu škodlivých plesní či roztočov. Pracuje pri nízkej hlučnosti, a to menej ako 43 dB, preto sa počas odvlhčovania môžete nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti. Vďaka nízkej hlučnosti sa naskytá vysoké spektrum využitia - nielen na chalupách, v dielni či garáži, ale aj v reprezentatívnych kanceláriách, kde tichú prevádzku zaiste ocení úplne každý. Úroveň vlhkosti si môžete sami určiť alebo nechať v automatickom režime. Jednou z ďalších výhod je aj elektronický časovač pre vypnutie alebo zapnutie až na 24 hodín dopredu.

Kľúčové vlastnosti

  • Elektronická funkcia anti-mraz
  • Umývateľný filter a praktická rukoväť na prenášanie
  • Elektronický regulátor a snímač vlhkosti od 50 do 80%
  • Odvlhčovacia kapacita až 16 litrov za deň - možnosť napojenia na pevný odtok
  • Automatické vypnutie a signalizácia v prípade plnej nádržky
  • Motoricky výkyvná lamela pre smer prúdenia vzduchu
  • Elektronický časovač pre vypnutie alebo zapnutie

Vysoký výkon a veľa praktických funkcií!

Extrémne silný motor s príkonom až 410 W prečistí priestory do 35 metrov štvorcových a denne je schopný zo vzduchu odfiltrovať až 16 litrov vody - možno napojiť aj na pevný odtok. Vlhkosť nastavíte podľa aktuálnej potreby, a to na hodnotu 50, 60, 70 alebo 80%. Určite oceníte umývateľný filter a v zimnom období aj automatickú funkciu proti zamrznutiu. Prevádzková teplota by sa mala pohybovať v rozmedzí 5 až 35 °C. Výrobcovia mysleli aj na bezpečnosť. Ak sa spotrebič nakloní alebo prevrhne, automaticky sa vypne. Automatické vypnutie, tentoraz spoločne aj s hlasnou signalizáciou, nastane aj v prípade, že sa naplní antibakteriálna nádržka na vodu (2,3 litrov).

Padne kamkoľvek!

Ľahko zapadne do každého interiéru, a to predovšetkým vďaka kompaktným rozmerom a elegantnému dizajnu. Potrebný komfort zaistí intuitívne elektronické ovládanie či pohodlná rukoväť pre jednoduchú manipuláciu. Všetky informácie potrebné na nastavenie sú k dispozícii na prehľadnom displeji.

 

Parametre a špecifikácia

Odvlhčovacia kapacita
16 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
35 m2 Hotovo!
Objem nádoby
2,3 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
43 dB Hotovo!
Funkcie
Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
16 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
35 m2 Hotovo!
Objem nádoby
2,3 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
43 dB Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ARDES 595 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ardes 595.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií