Doručení zdarma Alzaboxy

Assassin´s Creed Syndicate - Jacob Frye

Zobraziť katalóg
Assassin´s Creed Syndicate - Jacob Frye
5 3 hodnotení
Herné figúrky pre hru Assassin´s Creed Syndicate, obsahuje Jacob Frye
Kód:  WG384c3
Assassin´s Creed Syndicate - Jacob Frye Predaj skončil

Assassin´s Creed Syndicate - Jacob Frye


Nyní si můžete splnit svůj sen a pořídit si úžasnou figurku hrdiny Jacoba Frye - mistra řádu asasínů, který zaséval strach v srdcích Templářů a jejich následovníků v době Viktoriánské Anglie. S touto úchvatnou replikou si znovu a vždy připomenete výjimečný zážitek, jenž můžete zažít pouze ve hře Assassin's Creed: Syndicate.


Vypnuto
Detailní zpracování

Úžasná věrnost předloze

33cm vysoká figurka je vyrobena z kvalitního PVC a je zasazena do typického prostředí Londýnských uliček. Díky tomu se bude perfektně vyjímat ve vaší kolekci, v jejímž rámci zdůrazní, že jste skutečný fanoušek úspěšné videoherní série, která ještě rozhodně neřekla poslední slovo. Kromě detailně zpracovaného herního ošacení včetně věrně vyobrazené fyziky nemůže chybět ani typická viktoriánská lampa v pozadí, speciální rukavice a Jacobova hůl, která se během několika vteřin může změnit ve smrtící čepel.


Parametre a špecifikácia

Herné prostredie
Historické epochy Hotovo!
Herné a filmové série
Assassin's Creed Hotovo!

Žáner

Herné prostredie
Historické epochy Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Assassin's Creed Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Assassin´s Creed Syndicate - Jacob Frye Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Assassin´s Creed Syndicate - Jacob Frye. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Assassins Creed Syndicate - Jacob Frye. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Assassins Creed Syndicate - Jacob Frye. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Assassin´s Creed Syndicate - Jacob Frye.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií