PET PET

ASUS RP-AC66

Zobraziť katalóg
ASUS RP-AC66
3,5 11 hodnotení
WiFi extender 802.11a/b/g/n/ac až 1750 Mbps, Dual-band, 1x LAN, WPS
Kód:  NM143l Produktové číslo:  90IG0250-BO3R00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS RP-AC66

Ešte rýchlejšie pripojenie k WiFi

Bezdrôtový opakovač RP-AC66 je vybavený dvoma výkonnými externými anténami MIMO, ktoré pomáhajú eliminovať miesta bez signálu a zlepšujú pokrytie akéhokoľvek existujúceho bezdrôtového routera. Zariadenie má funkciu opakovača, čo znamená, že môže rozšíriť bezdrôtovú sieť do každého kúta domácnosti, a to vrátane ťažko prístupných miest.


Veľmi vysoké rýchlosti bezdrôtového pripojenia

Najnovšie čipová súprava 802.11ac opakovača RP-AC66 je zárukou vynikajúcich rýchlostí pripojenia štandardu Wireless-AC až 1300 Mb/s v 5 GHz pásme a 450 Mb/s v 2,4 GHz pásme! Toto vysokorýchlostné bezdrôtové pripojenie poskytuje maximálne plynulé hranie, zaručuje rýchlejšie prehliadanie webu a umožňuje vykonávať ostatné úlohy náročné na šírku pásma bez toho, aby bolo nutné používať káblové pripojenie.


Externé antény s mimoriadne veľkým dosahom

Zásluhou vylepšeného výkonového zosilňovača a dvoch externých antén, ktoré zaisťujú oveľa väčší dosah a silnejší signál, je zariadenie RP-AC66 ideálne na použitie vo väčších domoch a kanceláriách. Okrem širšieho pokrytia budete môcť využívať všetky výhody rýchleho pripojenia WiFi štandardu 802.11ac.


Nastavenie stlačením jediného tlačidla

Asus RP-AC66 nevyžaduje žiadny inštalačný disk a zaobídete sa dokonca aj bez myši a klávesnice. Stačí stlačiť tlačidlo WPS a nastavenie je dokončené. Ak chcete vykonať rozšírené nastavenia, môžete pomocou ethernetového kábla pripojiť RP-AC66 k počítaču a priamo zobraziť ponuku na konfiguráciu cez webové rozhranie. Dokonca môžete vykonať nastavenie bezdrôtovo z tabletu alebo smartfónu.


Indikátor sily signálu

Aby ste dosiahli najlepšie výsledky, musí byť zariadenie RP-AC66 v dosahu stabilného signálu z routera a malo by sa nachádzať medzi routerom a miestom, pri ktorom vyžadujete lepšie pokrytie bezdrôtovým signálom. Optimálna funkčnosť zariadenia RP-AC66 vyžaduje príjem silného bezdrôtového signálu z routera. Kvalitu signálu môžete skontrolovať pomocou indikátora sily signálu na prednom paneli.


Zariadenie 3 v 1

Okrem režimu opakovača môže toto zariadenie pracovať aj ako bezdrôtový prístupový bod (AP) alebo ako multimediálny most. V režime AP ho možno pripojiť k ľubovoľnej káblovej sieti LAN a vytvoriť osobný WiFi hotspot poskytujúci pripojenie na internet pre telefóny, notebooky, alebo iné WiFi zariadenia. V režime multimediálneho mosta môžete pripojiť napr. inteligentný televízor, multimediálny prehrávač alebo hernú konzolu a rozšíriť ho funkciou WiFi.


Stabilné pripojenie kdekoľvek v domácnosti

Zásluhou praktickej funkcie Roaming Assist už nikdy nebudete musieť pri pohybe po domácnosti ručne prepínať pripojenie medzi zariadením RP-AC66 a routerom ASUS. Po zapnutí tejto funkcie sa vaše zariadenie automaticky pripojí k najsilnejšiemu bezdrôtovému signálu bez ohľadu na to, či je vysielaný z routera alebo opakovača. Výsledkom je vždy maximálne spoľahlivé pripojenie kdekoľvek v domácnosti.

  • WiFi extender je možné použiť aj s WiFi routerom iných značiek

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS RP-AC66 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RP-AC66. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RP-AC66. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RP-AC66. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RP-AC66.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií