Rapture Rapture

Asus TPM Modul

Zobraziť katalóg
Asus TPM Modul
4,4 10 hodnotení
pre základné dosky
Kód:  EC573x Produktové číslo:  90-C1B0AU-00XBN0VZ Stránky výrobcu
Asus TPM Modul Predaj skončil

Asus TPM Modul

Modul TPM (Trusted Platform modul) je určený pre vybrané modely základných dosiek značky Asus a slúži ako hardwarový základ na šifrovanie dát. Tento modul môže bezpečne ukladať kľúčom digitálne certifikáty, heslá či dáta. Čip TPM tiež prispieva k posilneniu zabezpečenia siete, chráni digitálne identity a zabezpečuje integritu platformy.

  • Pred zakúpením TPM čipu overte, či vaša základná doska Asus podporuje tento modul.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den je tento modul kompatibilní s deskou Asus ROG Maximus IX Extreme děkuji Hájek.

Kvůli kompatibilitě, bych se rád dotázal na velikost konektoru tohoto nabízeného TPM chipu. Pro využití v desce ASUS P6T WS Professional, kam chip hodlám použít, je adekvátní vnější rozměr konektoru 26x5 mm s rozmístěním pinů jako na prezentované fotografii. Bohužel ne vždy jsou kompatibilní rozměry i když piny jsou ve správném rozmístění.

Dobry den, v hodnoteni sa spomina, ze prilozene CD uschovajte. Ja som si od vas zakupil 14+1 a 20+1 pinovy Asus TPM kluc a ziadne CD som nedostal ku ani jednemu. Je to fakt problem, lebo ten SW sa neda nikde zohnat.

Zdravím ,půjde tento TPM modul k desce ASUS H81-GAMER? Děkuji

Lze tento modul použit na základni desku ASUS M5A97 R2.0

Je tento produkt do základní desky CROSSHAIR V FORMULA-Z

Dobrý deň chcem sa informovať či je možné objednať tento modul kompatibilný aj pre základné dosky Gigabyte, konkrétne pre model Z77-D3H Ďakujem.

Diskusia a poradňa k Asus TPM Modul
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus TPM Modul. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus TPM Modul. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus TPM Modul. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus TPM modul.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií