AD elektro Aplikace

ASUS Transformer Pro T304

Zobraziť katalóg
ASUS Transformer Pro T304
Tablet PC - procesor Intel Core až i7 Kaby Lake, dotykový 12,6" LED až 2160 x 1440 IPS, RAM až 16 GB, Intel HD Graphics, SSD až 1 TB PCIe, WiFi 802.11ac, bluetooth 4.1, HDMI, USB-C 3.1, čítačka odtlačkov prstov, dokovacia základňa s klávesnicou, Windows 10
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NA506e0nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS Transformer Pro T304

Asus predstavuje úplne nový prírastok radu výkonných tabletov 2 v 1. Asus Transformer Pro T304 sa stavia na vrchol modelového radu, predovšetkým vďaka jeho mimoriadnemu výkonu. Srdcom tabletu sú nové procesory siedmej generácie Intel Kaby Lake - i3, i5 a i7. Náročných používateľov poteší objemné a extra rýchle PCIe SSD s kapacitou až 1 TB. Samozrejmosťou je prvotriedne spracovanie kovového šasi a oddeliteľná podsvietená klávesnica.

Kľúčové vlastnosti

  • Jedno z najlepších zariadení 2 v 1
  • Dotykový 12,6" displej s rozlíšením až 2 160 × 1 440
  • Dokonale spracované telo z horčíkovej zliatiny
  • Štýlové vyhotovenie s nádychom luxusu
  • Integrovaný kovový stojanček
  • Nové procesory 7. generácie Intel Kaby Lake
  • Rozhranie Thunderbolt 3/USB typu C
  • Dokovacia základňa s klávesnicou
  • Najnovší operačný systém Windows

Prémiový dizajn

Dizajnový skvost tvoria prémiové materiály, vrátane tela z horčíkovej zliatiny. Vďaka nej je tablet neuveriteľne ľahký a ponúkne tenký profil necelých 8,5 mm. Šikovný stojanček umožňuje postaviť tablet na stôl a používať ho ako klasický notebook. Navyše ho možno sklopiť až o 170° v akomkoľvek uhle.

Zvýšte efektivitu práce s oddeliteľnou klávesnicou

Komfort pri písaní vám sprostredkuje novo podsvietená klávesnica so zdvihom klávesov 1,4 mm. Ľahko ju oddelíte od tabletu vďaka magnetu a poslúži aj ako praktická ochrana displeja pri prenášaní. Novinkou je tiež čítačka odtlačkov prstov na bezpečné a rýchle prihlásenie sa do systému.

Výbava na jednotku s hviezdičkou

Okrem vysokého výkonu a vynikajúcej úspornosti nových procesorov Intel Kaby Lake je Asus Transformer Pro T304 vybavený rýchlou operačnou pamäťou a bleskovým SSD. Dostatok konektorov je reprezentovaný v podobe obojstranného USB-C, USB 3.0, HDMI a nesmie chýbať ani čítačka kariet micro SD. To je oproti konkurencii výrazná výhoda.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS Transformer Pro T304 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Transformer Pro T304.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií