Stellar Blade Alzaboxy

Atari Space Invaders TV Plug and Play

Zobraziť katalóg
Atari Space Invaders TV Plug and Play
Herná konzola – zahrajte si legendárnu hru z hernej histórie od firmy Atari so špecializovaným ovládačom. Tento retro ovládač pripojíte ku každému televízoru, obsahuje hru Space Invaders. Možnosť prepojenia s TV pomocou A/V kábla.
Kód:  RTGAM020b Produktové číslo:  039897338361

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Atari Space Invaders TV Plug and Play Predaj skončil

Atari Space Invaders TV Plug and Play

S hernou konzolou Atari máte možnosť si zahrať legendárnu hru Space Invaders so špecializovaným ovládačom. Hrá sa jednoducho, stačí pripojiť váš televízor pomocou A/V kábla a spustiť hru. S touto konzolou si tak môžete pripomenúť zlatú éru hernej histórie, na ktorú mnohí nedajú dopustiť.

Kľúčové vlastnosti hernej konzoly Atari Space Invaders

  • Obsahuje hru Space Invaders od Atari
  • Možnosť pripojenia ku každému televízoru pomocou A/V kábla
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, na fotkach mate dve rozdilne konzole. Na jedne je 10 her a na druhe pouze Space invaders, jakou konzoli tedy prodavate ?

Diskusia a poradňa k Atari Space Invaders TV Plug and Play
Príslušenstvo pre Atari Space Invaders TV Plug and Play Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Atari Space Invaders TV Plug and Play. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Atari Space Invaders TV Plug & Play. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Atari Space Invaders TV Plug & Play. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Atari Space Invaders TV Plug and Play.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií