AP+ nový vizuál Xiaomi Fan Festival

EVOLVEO Chargee CarWL15 Qi Wireless Fast Charging 15 W

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Chargee CarWL15 Qi Wireless Fast Charging 15 W
Nabíjačka do auta 15 W, nabíjací prúd 1.5 A, USB-C výstup, Fast Charge, 1 m kábel, indikácia nabíjania
Kód:  RY133a6 Produktové číslo:  Chargee carWL15 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO Chargee CarWL15 Qi Wireless Fast Charging 15 W Predaj skončil

EVOLVEO Chargee CarWL15 Qi Wireless Fast Charging 15 W

Spoľahlivá nabíjačka do autozásuvky vám umožní nabíjať telefón počas jazdy. EVOLVEO Chargee CarWL15 Qi Wireless Fast Charging 15 W ponúka rýchlonabíjanie Fast Charge, nabíja rýchlo a vy nemusíte dlho čakať. Počítať môžete s nabíjacím výkonom 15 W. Drobnou ale užitočnou funkciou je detekcia nabíjania. V obale nabíjačky EVOLVEO Chargee CarWL15 Qi Wireless Fast Charging 15 W je priložený napájací kábel dlhý 1 m. Nabíjačku pripojíte k zariadeniu konektorom USB-C.

Zásadné prednosti nabíjačky do auta EVOLVEO Chargee CarWL15 Qi Wireless Fast Charging 15 W

  • Môžete využiť celkom 1 výstup
  • Súčasťou nabíjačky kábel s dĺžkou 1 m
  • Dobre viditeľná indikácia nabíjania
  • EVOLVEO Chargee CarWL15 Qi Wireless Fast Charging 15 W ponúkne rýchlonabíjanie Fast Charge
  • Výstup má konektor typu USB-C
  • Kábel je zakončený konektorom typu USB-C
  • Nabíjací prúd: 1,5 A
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tenhle držák použitelný pro EVOLVEO StrongPhone G7 ? Děkuji

Dobrý den je nabíječka vhodná i pro Samsung S20 Ultra? Děkuji.

Ma motorické úchyty?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je držák vhodny pro Huawei P30?

Dobrý den,je možné teto výrobek EVOLVEO používat i na mobil o rozměrech 5x12cm?Pokud ne,jaký typ mi doporučujete? Děkuji za odpověď. J.Prokešová

Diskusia a poradňa k EVOLVEO Chargee CarWL15 Qi Wireless Fast Charging 15 W
Príslušenstvo pre EVOLVEO Chargee CarWL15 Qi Wireless Fast Charging 15 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Chargee CarWL15 Qi Wireless Fast Charging 15W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO CargeL15 Qi Kabelloses Schnellladen 15W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO CargeL15 Qi Kabelloses Schnellladen 15W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Chargee CarWL15 Qi Wireless Fast Charging 15W.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií