Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Lexin R4 Easy Talkie (súprava pre 2 prilby)

Zobraziť katalóg
Lexin R4 Easy Talkie (súprava pre 2 prilby)
Intercom
Kód:  AUPR00815 Produktové číslo:  2636 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lexin R4 Easy Talkie (súprava pre 2 prilby) Predaj skončil

Lexin R4 Easy Talkie (súprava pre 2 prilby)

So súpravou intercomov Lexin pre dve prilby budete vždy v kontakte bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Či už potrebujete oznámiť niečo dôležité svojmu spolujazdcovi, alebo chcete dať známym vedieť o tom, že ste v poriadku, s touto súpravou to nebude najmenší problém. Intercomy sú vhodné pre akúkoľvek integrálnu, výklopnú alebo otvorenú helmu.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava intercomov Lexin pre 2 prilby
  • Vhodné pre akúkoľvek integrálnu, výklopnú alebo otvorenú helmu
  • Dosah až 1 km
  • Bluetooth na spárovanie s telefónom, GPS navigáciou či MP3 prehrávačom
  • Mikrofón s DSP filtráciou rušivých zvukov
  • Ovládanie hlasom, alebo diaľkovým ovládaním na riadidlá

Jedinečný zvukový prejav

So spolujazdcom za vami alebo až so štyrmi ďalšími motocyklami do vzdialenosti až 1 km sa úplne bez problémov spojíte. Vďaka technológii Bluetooth jednoducho spárujete svoj telefón s intercomom, čo vám umožní prijímanie hovorov, ale aj počúvanie obľúbených skladieb uložených v mobile. Spoľahnúť sa môžete aj na možnosť počúvania pokynov navigácie, alebo počúvania hudby z MP3 prehrávača. Revolučná headset súprava HI-FI zaručí vysoko kvalitnú reprodukciu zvuku až do rýchlosti 120 km/h.

Bezpečné ovládanie

Mikrofón intercomu je flexibilný, vďaka čomu ho môžete umiestniť do optimálnej polohy na snímanie hlasu. Zároveň disponuje DSP filtráciou rušivých zvukov počas jazdy, takže sa môžete spoľahnúť na perfektné snímanie vášho hlasu. To sa vám hodí aj pri prijímaní telefonických hovorov hlasom. Hovory však môžete prijímať nie len hlasovo. Na obsluhu intercomu tiež výborne poslúži aj diaľkové ovládanie, ktoré môžete pohodlne pripevniť na riadidlá. Vďaka tomu bude komunikácia rýchla a bezpečná. Vstavaná batéria zabezpečí dĺžku hovoru až na štedrých 9 hodín. 

 

Parametre a špecifikácia

Maximálny dosah
1 km Hotovo!
Ďalšie funkcie
Hlasové ovládanie, redukcia šumu Hotovo!
Max. počet zariadení
4 Hotovo!

Dosah

Maximálny dosah
1 km Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie
Hlasové ovládanie, redukcia šumu Hotovo!

Počet zariadení

Max. počet zariadení
4 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, odešel mi jeden ze dvou přiložených kabelů na nabíjení, jedná se o poněkud specifický kabel usb-a do 2.5mm jacku, nejde objednat zvlášť u vás na alze? stejně jako bych rád vyměnil baterii jelikož po roce a půl používání, vydrží baterie třetinu času. Dá se objednat u Vás jako prislusenstvi tip LRI 1632 (este sem to neotviral je) Jinak pro zájemce o tento interkom, skutečně se jedná o nejlevnější možnost jak propojit dvě helmy, co nezlobí je spárování s telefonem ani párování dvou interkomů, používám na komunikaci se spolujezdcem, s druhou motorkou je dosah dle terenu třeba 100 metrů, rozhodně ne 1km, co je limitující je kvalita a hlasitost zvuku, takze ohrome zalezí na kvalite helmy a jejím odhlucnení, mikrofon bere hodne sumu totiž a hlasitost je prumerna, na mp3jky hudbu staci, na mluvene slovo nad 70km v hodine uz je to nesrozumitelne, samozrejme da se investovat do lepších sluchátek ale ty se zas hur lepej do helmy, takze tam mam ty standartni. dekuji za odpověď Petr K

Diskusia a poradňa k Lexin R4 Easy Talkie (súprava pre 2 prilby)
Príslušenstvo pre Lexin R4 Easy Talkie (súprava pre 2 prilby) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEXIN R4 Easy Talkie (sada pro 2 helmy) .
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií