AD homeoffice AD homeoffice

THULE, Snowpro Uplifted 748

Zobraziť katalóg
THULE, Snowpro Uplifted 748
Nosič lyží – zvýšený, na 4 páry alebo 3 snowboardy, čierne vyhotovenie, uzamykateľný
Kód:  AUPR7475 Produktové číslo:  TH 748 Stránky výrobcu
THULE, Snowpro Uplifted 748 Predaj skončil

THULE, Snowpro Uplifted 748

Snáď každý milovník zimy a horských vrcholkov posypaných poriadnou snehovou nádielkou dokáže oceniť toto inovatívne zariadenie na prepravu vašich lyží alebo snowboardov. Toto jedinečné zariadenie prešlo mnohými zmenami a teraz sa vám môže predstaviť v naozaj dokonalej, a pre používateľov príjemnej forme.

Thule - overená kvalita

Ak túžite po nosiči na lyže vyskúšanom a preverenom tisíckami lyžiarov po celom svete, tak práve pre vás je určený nosič Thule Snowpro Uplifted 748. Naraz pojme až 4 páry lyží alebo 2 snowboardy, je teda ideálnym riešením pre menšie rodiny alebo dvojice. Vnútri nosiča sa nachádzajú široké a mäkké gumové podložky, ktoré lyžiarske vybavenie ochránia pred poškodením.

Nechýba ani štandardné vybavenie v podobe zámkov, lyže teda pohodlne uzamknete a ochránite ich pred zlodejmi. Ak vlastníte štvorhranné tyče, nebudete na montáž potrebovať žiadny adaptér, ak ste však vlastníkmi hliníkových tyčí s drážkou, je potrebné dokúpiť adaptér Thule 887.

Tento nosič sa od nosičov Thule Snowpro líši svojou výškou. Je zvýšený o 30 mm a umožňuje teda prepravu lyží s vysokým viazaním. Vďaka väčšej výške zabraňuje poškodeniu strechy vozidla.

Kľúčové vlastnosti

  • Preverený a jednoduchý nosič
  • 40 cm široká ložná plocha
  • Jednoduchá inštalácia na strechu vozidla
  • Pojme až 4 páry lyží alebo 2 snowboardy
  • Možnosť uzamknúť pomocou zámkov
  • Spĺňa prísne európske normy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si THULE, Snowpro Uplifted 748.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií