PET Rapture

AXAGON PWB-L10QD ALU QUICK CHARGE 10 000 mAh

Zobraziť katalóg
AXAGON PWB-L10QD ALU QUICK CHARGE 10 000 mAh
4,5 26 hodnotení
Powerbank pre mobilné telefóny a tablety a notebooky, 10000 mAh, podpora rýchlonabíjania, 2 × výstup, až 12 V a 3 A, displej
Kód:  AG202b6 Produktové číslo:  PWB-L10QD Stránky výrobcu
AXAGON PWB-L10QD ALU QUICK CHARGE 10 000 mAh Predaj skončil

AXAGON PWB-L10QD ALU QUICK CHARGE 10 000 mAh

Na nepríjemné situácie s vybitou batériou už môžete zabudnúť. Power Bank Axagon PWB-L10QD bez problémov prekoná všetky vaše predstavy a dopraje vám viac. Klasické Li-Ion články sú nahradené modernými Li-polymér článkami, ktoré sú výrazne tenšie, odolnejšie a bezpečnejšie. Okrem toho sú tiež trvanlivejšie a prispievajú tak powerbanke k výbornej účinnosti nabíjania. Vďaka technológii Qualcomm Quick Charge 3.0 je urýchlené nabíjanie nielen vašich smart zariadení, ale aj dobíjanie samotnej powerbanky. PWB-L10QD vás príjemne prekvapí a po prvom vyskúšaní už nebudete chcieť nič iné.

Hlavné prednosti Axagon PWB-L10QD Alu Quick Charge 10 000 mAh

  • Moderné Li-pol články prinášajú vynikajúce vlastnosti
  • Nabíjanie je podporené technológiou Quick Charge
  • PWB-L10QD má elegantné hliníkové telo brániace odtlačkom prstov
  • LCD displej zobrazujúci informácie o nabití
  • Power Bank Axagon je vybavená inteligentnou riadiacou elektronikou chrániacou proti prehriatiu, skratu a preťaženiu

Axagon vám dopraje viac možností

Power Bank PWB-L10QD je vybavená dvoma USB vstupmi a jedným USB-C. Vďaka tomu môžete nabíjať viac zariadení súčasne. Vstup s obojstranným konektorom USB-C a podporou QC 3.0 umožní plné nabitie powerbanky už za 4 hodiny a 10 minút. V balení sa nachádza aj kábel s micro USB a redukciou s USB-C konektorom. Kábel aj redukcia podporujú rýchle Quick Charge nabíjanie a navyše ich možno použiť aj na dátové prenosy.

Power Bank spája eleganciu a praktickosť

Telo powerbanky Axagon PWB-L10QD je hliníkové a výrazne znižuje riziko poškodenia, čo oceníte najmä na cestách. Príjemný matný povrch zabráni zanechávaniu nežiaducich odtlačkov prstov. Na prednej strane powebanky sa nachádza LCD displej zobrazujúci potrebné informácie o stave nabitia powerbanky či nabíjaného zariadenia. Všetky dáta sú presné a zobrazené v percentách.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
67 mm (6,7 cm) Hotovo!
Výška
126 mm (12,6 cm) Hotovo!
Hĺbka
17 mm (1,7 cm) Hotovo!
Kapacita
10 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
67 mm (6,7 cm) Hotovo!
Výška
126 mm (12,6 cm) Hotovo!
Hĺbka
17 mm (1,7 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
10 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Celkový počet výstupov
2 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
3 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
12 V Hotovo!
Typ rýchlonabíjania
Qualcomm Quick Charge 2.0, Qualcomm Quick Charge 3.0 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Rýchlonabíjanie, Displej Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Kábel
Micro USB, USB-C Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety, Notebooky Hotovo!

Vstupy

Vstup
USB-C Hotovo!
Max. vstupný prúd
3 A Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
243 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, kupil som si tuto powerbanku. Zatial som ju nabijal raz cca 50℅ kapacity. Problém je, že to trvalo veľmi dlho, asi 4,5 hodiny. V popise produktu máte že plné nabitie trvá asi 4hod a 10min. Použil som originál kábel k powerbanku a adaptér z môjho mobilu Lenovo, output 5V/1A. Je problém v adaptéri? Aký si mám kúpiť adaptér aby dobíjanie powerbanku bolo rýchle, tak ako uvádzate?

Dobrý den. Jakou technologii baterií má tato powerbanka? A vyplatí se oproti " AlzaPower Thunder 10000mAh Fast Charge + PD3.0 "?

Dobrý deň, ak by som chcel túto POwerbanku pripojiť do Notebooku, akým spôsobom sa to dá? Je potrebný nejaký konvertor ku káblu, ktorý zapojím napájacieho inputu notebooku? Ďakujem

Dobrý den, máte nějaké powerbanky, které nemají automaticky cutoff, případně se dá volitelně vypnout? Mám na mysli funkci, která odpojí powerbanku při malém nebo žádném odběru. Typicky, kde mi o to, aby powerbanka posílala proud i do nabitého telefonu. Případně jeslti je nějaká akuu, která umí zařízení nabíjet podle časového rozvrhu. Díky

Dobry den, dobil jsem touto plne nabitou pwrbankou moto g5s plus o kapacite 3000mah pouze padesati procenty. Půjde tedy pravděpodobně o vadný kus?

V popisu není výslovně uvedeno, jestli powerbanka je schopna zároveň dobíjet sebe ze sítě i nabíjet připojené přístroje. Jak to tedy prosím s touto powerbankou?

Dobrý den, chci se zeptat jestli tato powerbanka podporuje supercharge od huawei. Díky

Dobrý den, jde powerbanka nabíjet z nabíječky s USB A konektorem (třeba připojeným kabelem USB A - USB C) a bude fungovat rychlonabíjení (když jej bude podporovat nabíječka) ? Děkuji.

Bude fungovať rychlonabíjanie aj na honor 9 ? Alebo iba klasické

Dobrý deň, funguje táto powerbanka s technologiou Dash charge? v SR nevidím žiadne pwerbanky podporujúce túto technologiu VOOC Dash charge (vyššie napätie narozdiel od prúdu) ale všimol som si že táto powerbanka podporuje aj 3A. Je možné túto powerbanku použiť aj na smartfon Oneplus (bateria 3000 mAh)?

123
Diskusia a poradňa k AXAGON PWB-L10QD ALU QUICK CHARGE 10 000 mAh
Príslušenstvo pre AXAGON PWB-L10QD ALU QUICK CHARGE 10 000 mAh Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGON PWB-L10QD ALU QUICK CHARGE 10 000mAh. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AXAGON PWB-L10QD ALU QUICK CHARGE 10 000mAh. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AXAGON PWB-L10QD ALU QUICK CHARGE 10 000mAh. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AXAGON PWB-L10QD ALU QUICK CHARGE 10 000mAh.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií