BABY Annabell

Zobraziť katalóg
BABY Annabell
5 6 hodnotení
Bábika pre dievčatá, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif3511 Produktové číslo:  4001167794401 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABY Annabell

Každá malé dievčatko chce mať svoje vlastné bábätko, o ktoré sa môže starať. Bábika BABY Annabell je na to ako stvorená! Krásna, roztomilá, oblečená do ružovej a ešte ku všetkému sa dokáže správať ako skutočné dieťa. BABY Annabell reaguje na dotyk a má niekoľko životných funkcií. Podporuje rozvoj zodpovednosti za druhých a empatiu. Kto by odolal jej veľkým modrým očiam?

Kľúčové vlastnosti BABY Annabell

  • Bábika verne napodobňuje skutočné bábätko
  • Rozvíja detskú fantáziu a starosť o druhých
  • V balení má niekoľko potrebných doplnkov
  • Má niekoľko životných funkcií a reaguje na dotyk
  • BABY Annabell je oblečená v ružovej
  • K fungovaniu sú potrebné batérie

Životné funkcie bábiky napodobňujú bábätko

S malým bábätkom sa musí zaobchádzať opatrne, preto BABY Annabell potrebuje stále veľa spánku. Našťastie sa dá ľahko ukolísať, stačí ju pohojdať v náručí. Po chvíli zavrie oči a spokojne zaspí. Občas sa jej však niečo nepáči, a tak začne plakať. Po lícach sa jej kotúľajú naozajstné slzy, ale mamička si určite poradí a upokojí ju ružovým cumlíkom. Samozrejme je potrebné ju občas aj nakŕmiť z jej obľúbenej fľaše. Avšak pozor, BABY Annabell dokáže aj cikať. Po jemnom pohladení po tvári sa odvďačí veselými táraninami.

BABY Annabell v typicky ružovej farbe

Bábika BABY Annabell vyzerá ako malá princezná. Môžu za to ružové dupačky s vyšívanou ovečkou a jednofarebná čiapka. Pri sebe má všetky potrebné drobnosti – podbradník, fľaštičku a cumlík. Aj pre mamičku má malý darček v podobe blýskavého medailónu.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tato panenka i funkci čůrání? Děkuji.

Dobrý den, kolik cm panenka měří?

Dobry den, je panenka vodotesna? Da se s ni koupat?

Diskusia a poradňa k BABY Annabell
Príslušenstvo pre BABY Annabell Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Annabell. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY Annabell. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY Annabell. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABY Annabell.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií