BABY Annabell Súprava na chladné dni

Zobraziť katalóg
BABY Annabell Súprava na chladné dni
Doplnok pre bábiky – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif3532 Produktové číslo:  4001167700099 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABY Annabell Súprava na chladné dni Predaj skončil

BABY Annabell Súprava na chladné dni

Bábiky Baby Annabell si získali srdcia nejedného dievčatka. Ide o jedny z najkvalitnejších bábik na trhu a od toho sa tiež odvíja ich popularita. Prednosťou týchto bábik je okrem realistického zobrazenia bábätka aj ich široká škála doplnkov, ktoré sa dajú bábikám dokupovať. Takým doplnkom je tiež súprava na chladné dni, vďaka ktorej nebude Baby Annabell pri zimných prechádzkach chladno.

Prednosti súpravy na chladné dni pre Baby Annabell

  • Luxusná súprava na zimné obdobie
  • Súčasťou je overal, kabátik, čiapočka a kapce
  • Kvalitný doplnok pre Baby Annabell

Súprava na chladné dni nesmie chýbať v žiadnom šatníku

Súprava na chladné dni pre bábiky Baby Annabell poteší všetky ich detské mamičky. Súčasťou súpravy na chladné dni je ružový overal s nórskym vzorom, šedý kabátik s ružovými detailmi, čiapočka a nádherné kapce, ktoré ladia s kabátom – a to všetko zabalené v luxusnej krabičke. S takýmto oblečením nebude Baby Annabell nikdy zima a a vaša ratolesť bude vedieť, že pre svoju milovanú bábiku má len to najlepšie. Súprava na chladné dni je vhodná pre všetky dievčatká od 3 rokov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím, na jak velkou panenku je obleček vhodný? Nikde nemáte uvedeno u oblečků pro panenky. Děkuji.

Diskusia a poradňa k BABY Annabell Súprava na chladné dni
Príslušenstvo pre BABY Annabell Súprava na chladné dni Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Annabell Souprava na chladné dny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puppenzubehör Baby Annabell Zubehör für kalte Tage. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puppenzubehör Baby Annabell Zubehör für kalte Tage. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABY Annabell készlet hideg napok.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií