BABY Annabell Súprava „Počítanie ovečiek“

Zobraziť katalóg
BABY Annabell Súprava „Počítanie ovečiek“
Doplnok pre bábiky pre dievčatá, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif3536 Produktové číslo:  4001167700402 Stránky výrobcu
BABY Annabell Súprava „Počítanie ovečiek“ Predaj skončil

BABY Annabell Súprava „Počítanie ovečiek“

Bábiky Baby Annabell si získali srdcia nejedného dievčatka. Ide o jedny z najkvalitnejších bábik na trhu a od toho sa tiež odvíja ich popularita. Prednosťou týchto bábik je okrem realistického zobrazenia bábätka tiež ich široká škála doplnkov, ktoré sa dajú bábikám dokupovať. Takým doplnkom je tiež súprava „Počítanie ovečiek“, vďaka ktorej uložíte Baby Annabell spinkať v nádhernej ružovej súprave.

Prednosti súpravy „Počítanie ovečiek“ pre Baby Annabell

  • Luxusná súprava na spanie
  • Súčasťou je kabátik, nohavice, šatka a topánočky
  • Kvalitný doplnok pre Baby Annabell

Súprava „Počítanie ovečiek“ nesmie chýbať v žiadnom šatníku

Ružová nádherná súprava na spanie „Počítanie ovečiek“ pre bábiky Baby Annabell poteší všetky detské mamičky. Súprava obsahuje celkom 4 kusy a jej súčasťou je krásny kabátik, nohavičky, ale aj roztomilá šatôčka a malé topánočky. S takou súpravou sa bude Baby Annabell zaspávať ľahko a vaša ratolesť bude chodiť spať s pocitom, že pre svoju milovanú bábiku má len to najlepšie.

Súprava „Počítanie ovečiek“ je vhodná pre všetky dievčatká od 3 rokov.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABY Annabell Súprava „Počítanie ovečiek“ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Annabell Souprava "Počítání oveček". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY Annabell Set "Counting Sheep". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY Annabell Set "Counting Sheep". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABY Annabell kit "Counting Sheep".
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií