alzaplus segmenty sda v2

BABYLISS G946

Zobraziť katalóg
BABYLISS G946
4,5 2 hodnotení
IPL epilátor – lampa Quartz Technology Lifetime, životnosť 300000 zábleskov, aplikačné okienko 3cm2, Bluetooth, sieťové pripojenie
Kód:  EAT3125i Produktové číslo:  G946E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS G946

Epilácia je v dnešnej dobe súčasťou života takmer každej ženy. Čo ale majú robiť tie, ktoré epiláciu neznášajú? Prečo by si mali dobrovoľne pôsobiť bolesť? S tým je koniec, pretože s epilátorom BaByliss dosiahnete perfektné výsledky bez bolesti a bez rizika poškodenia zdravia. Trápia vás chĺpky aj na miestach, kde ich ostatní nemusia vôbec riešiť? Východiskom je epilátor BaByliss.

Kľúčové vlastnosti

  • Aplikačné okienko 3 cm2
  • IPL technológia pracujúca na princípe pulzného svetla
  • Bluetooth pre pripojenie k mobilnému telefónu
  • Lampa Quartz Technology Lifetime
  • Životnosť lampy 300 000 zábleskov
  • Tvárový nadstavec určený pre líca, bradu, hornú peru
  • Sieťové pripojenie - nie je potrebné dobíjať počas epilácie

Bezbolestne na všetkých častiach tela

Epilátor vás bezbolestne zbaví chĺpkov nielen v podpazuší a oblasti bikín, ale aj na tvári, kde chĺpky pôsobia najväčšie problémy. Epilácia je určená pre všetky typy pleti (fototypy I-V) a vďaka špeciálnemu obličajovému nadstavcu vás už nebudú trápiť chĺpky ani na lícach, na brade alebo v oblasti hornej pery.

IPL technológia

Lampa Quartz Technology Lifetime zaistí dlhú životnosť epilátora a vďaka technológii IPL pracujúcej na princípe pulzného svetla dosiahnete perfektné oholenie nôh počas desiatich minút, v oblasti bikín v priebehu 2 minút a podpazušia za jedinú minútu. Aplikačným okienkom vysiela lampa záblesky a tým šetrne zbavuje vašu pokožku chĺpkov.

Bluetooth v epilátore?

Aj v prípade epilátora je nevyhnutné ísť s dobou. Epilátor od BaByliss je vybavený pripojením Bluetooth, vďaka ktorému ho ľahko prepojíte s aplikáciou pre inteligentné  telefóny. Tak budete môcť priebeh epilácie sledovať on-line. Užívanie robí jednoduchším aj ergonomická rukoväť alebo sieťové pripojenie, ktoré zabezpečí, že nebudete musieť epilátor dobíjať v priebehu epilácie.

Parametre a špecifikácia

Počet zábleskov
300 000 Hotovo!
Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!

Vlastnosti

Počet zábleskov
300 000 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!
Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den prosim Vas toto je babyliss G946 alebo G946E? Zhanam druhy variant a v popise ho mate bez pismena E. Dakujem

Diskusia a poradňa k BABYLISS G946
Príslušenstvo pre BABYLISS G946 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babyliss G946E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS G946E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Babyliss G946E.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií