Ballistic Hard Core Tactical Series iPhone 6/6S čierne

Zobraziť katalóg
Ballistic Hard Core Tactical Series iPhone 6/6S čierne
Puzdro na mobil na ochranu iPhone 6/6S, na použitie v extrémnych podmienkach, navrhnutý pre bezpečnostné zložky a záchranárov, štvorvrstvová konštrukcia, certifikát o bezpečnom prežití pádu na betón z výšky 3,6m
Kód:  EABA510g0 Produktové číslo:  BA-TC1553-A06
Ballistic Hard Core Tactical Series iPhone 6/6S čierne Predaj skončil

Ballistic Hard Core Tactical Series iPhone 6/6S čierne

Každý vlastník iPhonu 6/6S si v ňom uchováva potrebné informácie vytvorené v priebehu života, či už ide o dôležité telefónne čísla, SMS, e-maily, fotografie alebo dokonca čísla bankových účtov a prístupové heslá. Tieto informácie sú pre život natoľko zásadné, že je potrebné ich tiež dostatočne chrániť. Púzdro Ballistic Hard Core Tactical garantuje extrémnu odolnosť, vhodnú nielen pre bezpečnostné zložky, záchranárov a pod.

Kľúčové vlastnosti

  • sofistikovaná štvorvrstvová ochranná konštrukcia
  • kombinácia polykarbonátu, Ballistic polyméru a silikónu
  • vnútorný systém pružných podložiek a vzduchových bublín
  • zosilnené gumové krytie rohov technológií Ballistic Corners
  • integrovaná oderuodolná fólia cez displej
  • odnímateľné krytky portov a reproduktorov s perfektnou zvukovou priestupnosťou
  • testované a certifikované na prežitie pádu z výšky 3,6 metrov
  • odolné proti vniknutiu vody, prachu, špiny (stupeň krytia IP54)
  • perfektne sa drží v ruke vo vlhku, prachu, v zime, v pracovných rukaviciach atď.
  • tvrdé púzdro pre opasok s poistnou prackou
  • hliníková upínacia spona na natočenie púzdra na opasku v ľubovoľnej polohe

Ochrana pre najnáročnejšie aplikácie

Vysoko oceňovaný, extrémne odolný kryt Ballistic Hard Core Tactical bol starostlivo navrhnutý, aby splnil potreby a požiadavky bezpečnostných zložiek, záchranárov a vôbec všetkých náročných profesií. Kryt nadväzuje na úspešnú tradíciu predchádzajúcich verzií, ale bezpečnosť telefónu a používateľský komfort posúva opäť o značný kus ďalej. 

Viacvrstvová ochrana

Sofistikovaná štvorvrstvová konštrukcia, v ktorej je telefón uložený ako v bavlnke, kryštalicky čistá ochranná fólia cez displej, stopercentná ochrana všetkých portov a tlačidiel bez náznaku vplyvu na funkčnosť. K tomu odolnosť proti vniknutiu prachu a vody aj certifikát o bezpečnom prežití pádu na betón z výšky 3,6 metrov. Vďaka rýchloupínaciemu pevnému púzdru na opasok budete mať telefón vždy po ruke. 

To všetko garantuje bezpečné prežitie vášho iPhonu v najtvrdších podmienkach, kde rozhodne nie je čas na fúkanie odratých kolienok, aj v najmenej nečakaných situáciách, kedy na funkčnom spojení môže závisieť život.

Nekompromisné riešenie pre náročných

Telefón je v kryte Hard Core Tactical chránený doslova zo všetkých strán vďaka sofistikovanej štvorvrstvovej konštrukcii kombinujúcej polykarbonát a Ballistic polymér s ochrannou fóliou cez displej. Táto oderuodolná fólia poskytuje citlivú odozvu a čistotu obrazu porovnateľnú s originálnym displejom. 

Predná a zadná časť vnútorného krytu do seba pevne zapadnú pomocou aktívnych západiek. Už v tejto forme ustojí pád z výšky 2,4 metra. Telefón je v kryte bezpečne izolovaný od bokov i chrbta systémom pružných tyčiniek a vzduchových bublín, ktoré bránia prenosu otrasov. Patentovaný systém rohov Ballistic Corners a zvýšené okraje chráni telefón pred fatálnymi následkami pádov na roh aj poškriabaním. 

Ďalšiu vrstvu tvorí špeciálne dizajnovaný silikónový nárazník, ktorý bráni vykĺznutiu krytu z ruky, a ktorý predovšetkým zvyšuje odolnosť pri páde na betón až na certifikovaných 3,6 metrov! Nielen tým prekonáva kryt Hard Core Tactical obvyklé vojenské štandardy. 

Neobmedzuje funkcie ani použiteľnosť

Všetky porty a reproduktory sú plne chránené odnímateľnými krytkami, bez toho aby dochádzalo k strate kvality zvuku alebo zníženie hlasitosti. Tlačidlo Home chráni membrána kompatibilná s funkciou Touch ID. Membránou sú zakryté tiež optické komponenty telefónu. Stupeň krytia IP54 značí vysokú odolnosť proti vniknutiu prachu, špiny i vody. 

Spoľahlivé upevnenie na opasok

Robustné opaskové púzdro vydrží ťah o sile až 100 kg. Na opasok sa pripevňuje pomocou otočnej spony z leteckého hliníka, umožňujúce nastavenie najvhodnejšieho uhla nosenia. Telefón je v púzdre zabezpečený spoľahlivú západkou, ktorá ale dovoľuje rýchle uvoľnenie v prípade potreby. 

Určenie:
iPhone 6/6S

 

Parametre a špecifikácia

Materiál
TPU Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Systém na prichytenie na opasok Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
TPU Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Systém na prichytenie na opasok Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ballistic Hard Core Tactical Series iPhone 6/6S čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ballistic Hard Core Tactical Series iPhone 6/6S černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ballistic Hardcore Tactical Series iPhone 6 / 6S schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ballistic Hardcore Tactical Series iPhone 6 / 6S schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ballistic Hard Core Tactical sorozat iPhone 6 / 6S fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií