Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

BANQUET LAVENDER5 A02618

Zobraziť katalóg
BANQUET LAVENDER5 A02618
5 1 hodnotení
– 5ks nožov s nepriľnavým povrchom, 1× kuchársky nôž, 1× nôž na chleba, 1× porciovací nôž, 1× univerzálny nôž, 1× praktický nôž
Kód:  VEPNK017 Produktové číslo:  A02618 Stránky výrobcu

BANQUET LAVENDER5 A02618

Jedným z nenahraditeľných pomocníkov je pre každú kuchárku kvalitný ostrý nôž – taký, na ktorého sa môže vždy spoľahnúť, či už potrebuje odkrojiť chlieb, či nakrájať cibuľu. Márne handrkovanie sa s tupým nástrojom spôsobuje gazdinke nielen časovú stratu, ale varenie sa pre ňu namiesto radosti stáva utrpením. Istým riešením je voľba naozaj kvalitného noža. Ešte lepším riešením je potom dobrá voľba celej súpravy. Päťdielna súprava nožov s nelepivým povrchom LAVENDER je skutočným zásahom do čierneho.

Prečo práve LAVENDER?

  • Vzhľadovo prívetivý, pracovne efektívny výrobok
  • Moderný vzhľad
  • Ergonomicky tvarované rukoväte
  • Súprava obsahuje 5 nožov: kuchársky, na chleba, porciovací, univerzálny a praktický
  • Dĺžka (cm): 32,5; 32,5; 32,5; 23,5; 19,5
  • Dĺžka ostria (cm): 19,5; 20; 20; 12,5; 9
  • Materiál: čepeľ – ušľachtilá oceľ, držadlo – plast (guma)
  • Farba: držadlo fialovobielej farby, čepeľ s krémovou farbou a dekorom levandule
  • Nože nie sú určené na umývanie v umývačke

Efektné a efektívne

Vďaka súprave nožov LAVENDER získate všestrannú pomoc vo vašej kuchyni. Stačí vybrať z nožov ten vhodný a potravina je nakrájaná mihnutím oka. Môžete pracovať bez veľkej námahy, ľahké krájanie a rezanie je zaručené kvalitným ostrím. Ku všetkým týmto skvelým pracovným vlastnostiam zaujmú nože na prvý pohľad svojím atraktívnym dizajnom, a to najmä čepeľou s dekorom obľúbeného tradičného cibuláku. Ostrie nožov sa dobre čistí, avšak bez použitia umývačky, lebo v nej by mohlo dôjsť k poškodeniu dekoru.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov v súprave
5 ks Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov v súprave
5 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky súpravy nožov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BANQUET LAVENDER5 A02618 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BANQUET Sada nožů 5ks LAVENDER5 A02618. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BANQUET LAVENDER 5 A02618. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BANQUET LAVENDER 5 A02618. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BANQUET LAVENDER5 A02618.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií