AD homeoffice AD homeoffice

Segway Drift W1

Zobraziť katalóg
Segway Drift W1
4,0 1 hodnotení
Elektrické korčule – samobalančné, rýchlosť 12km/h, hmotnosť 7kg, doba jazdy 45min
Kód:  SEGW123 Produktové číslo:  8719324556392

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Segway Drift W1


Americký výrobca obľúbených segwayov predstavuje ďalší štýlový spôsob, ako sa pohybovať a baviť sa – kolieskové korčule Segway Drift W1 s elektrickým pohonom. Disponujú komplexnou technologickou výbavou a samobalančným systémom, ktorý bol spoločnosťou Segway dlhé roky testovaný. Nemenej zaujímavý je aj minimalistický, čierno-biely dizajn, ktorý zdanlivo pripomína topánky so zabudovanými kolieskami. Priestor na umiestnenie nôh je potiahnutý protišmykovou maskou a navrhnutý pre maximálne pohodlie. Korčule Segway sú aj napriek veľmi odolnému materiálu pomerne ľahké. 


Bezkonkurenčnou výhodou korčúľ Segway Drift W1 je samobalančná technológia Segway self-balancing, na ktorú spoločnosť vlastní viac ako 800 patentov. Vďaka samobalančnému systému možno dosiahnuť rýchlosť až 12 km/h, čo je trikrát rýchlejšie ako bežná chôdza. Pohybujte sa bez námahy a vychutnajte si maximálny komfort jazdy. 

Na bezpečnostné prvky svojich produktov Segway nedá dopustiť. Je tomu tak aj pri kolieskových korčuliach Segway Drift W1, ktoré sú z každej strany opatrené gumenými nárazníkmi. Tvoria tak ideálnu ochranu proti poškodeniu. Systém správy batérií, ktorým sú korčule Segway vybavené, rovnomerne šetrí energiu a zabraňuje prehriatiu. Plne nabitá batéria zabezpečí až 45 minút jazdy. 




Parametre a špecifikácia

Maximálny dojazd
9 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
12 km/h Hotovo!
Výkon
38 W Hotovo!
Maximálna nosnosť
100 kg Hotovo!
Minimálna nosnosť
10 kg Hotovo!

Dojazd a rýchlosť

Maximálny dojazd
9 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
12 km/h Hotovo!

Výkon

Výkon
38 W Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
100 kg Hotovo!
Minimálna nosnosť
10 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat zda tyto brusle dokáží jet i do kopce.

Dobrý Deň, chcem sa spýtať kedy asi bude tento produkt dostupný aj tu na SR. Bude to ešte v Septembri? Ďakujem

Dobrý den, tušíte už prosím, kdy bude Segway Drift w1 dostupný? Rádi bychom ho kouoili jako Vánoční dárek. A předpokládaná cena? Díky MB.

Diskusia a poradňa k Segway Drift W1
Príslušenstvo pre Segway Drift W1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Segway Drift W1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Segway Drift W1.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií