Be quiet! SILENT LOOP 240 mm

Zobraziť katalóg
Be quiet! SILENT LOOP 240 mm
Vodné chladenie -kompletne uzavretý set pre socket LGA 775/1150/1151/1155/1156/1366/2011 (-3)/AM2 (+)/AM3 (+)/AM4/FM1/FM2 (+), 2x 120mm ventilátor, vodná pumpa 2200 rpm
Kód:  BW002 Produktové číslo:  BW002 Stránky výrobcu

Be quiet! SILENT LOOP 240 mm

Doprajte svojmu počítaču poriadne chladenie v podobe vodného All in One setu SILENT LOOP. Medený radiátor spoločne s dvoma 120 mm ventilátormi poskytujú efektívny chladiaci účinok na dosiahnutie maximálneho výkonu osadeného procesora, kedy nie je problém procesor pretaktovať a dosiahnuť vynikajúce hodnoty. Výhodou je široká kompatibilita pre procesory Intel i AMD.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompletný set vodného chladenia
  • Inovatívny dizajn oddeleného čerpadla
  • Mimoriadne tichá prevádzka
  • Dva 120 mm ventilátory s funkciou PWM
  • Kompatibilný s procesormi Intel aj AMD

Úplné ticho

Set sa vyznačuje predovšetkým tichou prevádzkou pre nerušené herné zážitky. Inovatívne oddelené čerpadlo so spätným tokom znižuje vibrácie a rovnako tak hluk chladiča. Dvojica osadených ventilátorov Wings 120 mm s funkciou PWM (regulácia otáčok) optimalizuje prúdenie vzduchu a tvorí rovnováhu medzi pokojom a účinnosťou. Unikátna konštrukcia lopatiek a kvalitné ložisko zaisťujú tichý chod a dlhú životnosť.

Skvelý výkon pre výkonné systémy

Medený radiátor perfektne odvádza odpadové teplo pre čo najvyšší chladiaci výkon. Plocha dotýkajúca sa procesora je tvorená poniklovaným povrchom pre jednoduchú aplikáciu teplovodivej pasty. Vďaka vysokému TDP je ideálny pre pretaktované procesory v ultimátnych systémoch.

Jednoduchá inštalácia

S flexibilnými odolnými rúrkami bude inštalácia vodného setu radosť. Rozumne veľký výmenník tepla umožňuje plné využitie slotov pre operačné pamäte. V balení nájdete všetko potrebné pre zavedenie vodného chladenia do vašej skrine.

Obsah balenia:

  • Vodný set Be quiet! SILENT LOOP 240 mm
  • Teplovodivá pasta
  • Montážna sada pre Intel a AMD
  • Používateľská príručka

Kompatibilita:
Intel: LGA 775 / 1150 / 1151 / 1155 / 1156 / 1366 / 2011 (-3)
AMD: AM2 (+) / AM3 (+) / AM4 / FM1 / FM2 (+)

Parametre a špecifikácia

Podsvietenie

Farba podsvietenia
Bez podsvietenia Hotovo!

Rýchlosť ventilátorov

Maximálna rýchlosť
2 000 RPM Hotovo!
Maximálna hlučnosť
36,9 dB Hotovo!
Prietok vzduchu
65,51 CFM (111,3 m3/h) Hotovo!
Regulácia otáčok
Automatická regulácia otáčok Hotovo!

Socket

Intel Socket
2011-3, 2066 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetko chladenie na procesory so socketom 2066
» Všetky vodné chladiče na CPU

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsem trochu zmaten. Tady na Alze se píše, že je kompatibilní s AM4, ale na krabici tento socket chybí. Jde to tedy nebo ne?

Dobrý den, toto chlazení používám 2,5 roku, před nedávnem se mi "rozeznělo" vždy jen na nějakou chvíli a poté opět utichlo, bohužel po doplnění kapaliny (destilované vody) a několika hodinách dalšího provozu se opět rozeznělo, ale tentokrát bych řekl mnohem horším zvukem (mohu zaslat nahrávku). Nechal jsem PC vypnutý 24 hodin ale po zapnutí se zvuk okamžitě rozezněl znovu. (Vniknutí cizích částic do okruhu je vyloučeno) Co s tím? PS: doplnění kapaliny mimo PC i výměna teplovodivé pasty bylo samozřejmostí.

Diskusia a poradňa k Be quiet! SILENT LOOP 240 mm
Príslušenstvo pre Be quiet! SILENT LOOP 240 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Be quiet! SILENT LOOP 240mm . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Be quiet! SILENT LOOP 240mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Be quiet! SILENT LOOP 240mm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Be quiet! SILENT LOOP 240mm.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií