AD homeoffice MPLA318265

AHAVA Naturally Refreshing Trio Set

Zobraziť katalóg
AHAVA Naturally Refreshing Trio Set
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Refreshing Trio obsahuje 1ks Minerálny krém na ruky 40ml, 1ks Minerálne telové mlieko 40ml a 1ks Minerálny sprchovací gél 40ml s minerálmi z Mŕtveho mora pre dokonale jemnú a hydratovanú pokožku.
Kód:  VBAL579 Produktové číslo:  697045014156 Stránky výrobcu
AHAVA Naturally Refreshing Trio Set Predaj skončil

AHAVA Naturally Refreshing Trio Set

Kúpte si perfektnú darčekovú sadu na starostlivosť o vašu pokožku. S kozmetikou Ahava bude vaša pleť len žiariť krásou a zdravím. V balení nájdete skvele hydratačný krém na ruky, výživné telové mlieko a ošetrujúci sprchovací gél. Objavte v sebe svoje nové ja s jedinečnou starostlivosťou unikátnej prírodnej kozmetiky Ahava!

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady Ahava Naturally Beautiful Hand & Body

  • Produkty od značky Ahava sa perfektne starajú o vašu pokožku
  • Minerálny krém hydratuje a zvláčňuje suchú pokožku rúk
  • Krém na ruky je hypoalergénny, vhodný pre citlivú pleť
  • Hydratačné telové mlieko s vôňou mora, santalového dreva a zelených sliviek
  • Mlieko Ahava je ideálne na každodenné použitie
  • Sprchovací gél Ahava dôkladne čistí a hydratuje pokožku

Krém na ruky Ahava Dead Sea Water Mineral

Minerálny krém na ruky AHAVA má ľahkú textúru a po jeho nanesení budú vaše ruky jemné a hebké. Krém obsahuje vysoký obsah minerálov z Mŕtveho mora. Prípravok účinne zvláčňuje hrubú a suchú pokožku, hydratuje a vyživuje vaše ruky. Zaujme príjemnou vôňou po zelených slivkách, santalovom dreve a hrabu. Krém je hypoalergénny, vhodný aj pre citlivú pleť a detskú pokožku od 3 rokov.

Použitie:
Nanášajte na pokožku rúk podľa potreby.

Zloženie:
Aqua (mineral spring water), etylhexyl palmitate, ceteareth-30 & cetearyl alcohol, cetyl alcohol, glycerín, sodium cetearyl sulfate, hamamelis virginiana (witch hazel) flower water, propanediol (corn derived glycol), phenoxyethanol & ethylexylglycerin, maris sal (dead sea water), dimethicone, parfum (fragrance), alantoín, linalool, hexyl cinnamal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, butylphenyl methylpropional, coumarin, alpha Isomethyl ionone, citronellol, geraniol, isoeugenol, benzyl alcohol, benzyl benzoate, benzyl salicylate.

Telové mlieko Ahava Dead Sea Water Mineral

Prebuďte svoje zmysly so sviežou vôňou mora, santalového dreva a zelených sliviek. Minerálne telové mlieko Ahava Dead Sea Water s obsahom Aloe Vera a patentovanou zložkou Osmoter s minerálmi z Mŕtveho mora zanechá vašu pokožku jemnú, hladkú, sviežu a dokonale hydratovanú. Mlieko sa veľmi rýchlo vstrebáva, preniká hlboko do pokožky a chráni jej elasticitu. Ahava Dead Sea Water je ideálne na každodenné použitie.

Použitie:
Naneste a jemne vmasírujte do čistej pokožky tela. Pre jej účinnejšie vyhladenie a upokojenie používajte ráno a večer.

Zloženie:
Aqua (mineral spring water), ceteareth-30 & cetearyl alcohol, etylhexyl palmitate, cetyl alcohol, glycerín, sodium cetearyl sulfate, etylhexyl methoxycinnamate, propanediol (corn derived glycol), caprylyl glycol & chlorphenesin & phenoxyethanol, maris sal (dead sea water) , dimethicone, parfum (fragrance), aloe barbadensis leaf juice, hamamelis virginiana (witch hazel) flower water, linalool, hexyl cinnamal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, alpha-Isomethyl ionone, Butylphenyl methylpropional, coumarin, citronellol, geraniol, isoeugenol, benzyl alcohol, benzyl benzoate, benzyl salicylate.

Sprchovací gél Ahava Dead Sea Water Mineral

Prírodná kozmetická značka Ahava sa o vás postará aj v sprche. Doprajte si luxusnú starostlivosť minerálneho sprchovacieho gélu Dead Sea Water Mineral, ktorý zanechá vašu pokožku prevoňanú granátovým jablkom a čerešňovým kvetom. Sprchovací gél dokonale umyje vašu pokožku a zanecháva na nej pocit príjemnej sviežosti a zároveň jej dodá potrebnú dávku hydratácie.

Použitie:
Vmasírujte do vlhkej pokožky celého tela a potom opláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua (mineral spring water), ammonium lauryl sulfate & aqua (water), zinc coceth sulfate, cocamidopropyl betaine, aloe barbadensis leaf juice, phenoxyethanol & ethylhexylglycerin, maris sal (dead sea water), hydroxyethylcellulose, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, alantoín, potassium sorbate, parfum (fragrance), biosaccharide gum-1.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AHAVA Naturally Refreshing Trio Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA Naturally Refreshing Trio Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AHAVA Naturally Refreshing Trio Set.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií