AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BOMB COSMETICS Darčeková sada Tri malé vtáčiky

Zobraziť katalóg
BOMB COSMETICS Darčeková sada Tri malé vtáčiky
5 1 hodnotení
Darčeková sada - obsahuje: 1× šumivá bomba Jablkovo-malinové tornádo, 1× zvláčňujúca Ružová rebarbora do kúpeľa, 1× mydlo Jarná fantázia, 1× zvláčňujúci mini košíček Daisy do kúpeľa, 1× šumivá bomba Motýlie krídla - 3,88 €/ks
Kód:  KSDS0976 Produktové číslo:  5037028253168
BOMB COSMETICS Darčeková sada Tri malé vtáčiky Predaj skončil

BOMB COSMETICS Darčeková sada Tri malé vtáčiky

Darčeková kozmetická sada BOMB COSMETICS Tri malé vtáčiky je nádherným darčekom pre všetkých milovníkov voňavých kúpeľov, ktorí sa radi starajú o svoju pokožku pomocou kvalitných kozmetických prípravkov. V exkluzívnej kolekcii nájdete ručne vyrobené kúpeľové produkty so sviežou ovocnou vôňou. Prípravky obsahujú prírodné kakaové maslo, bambucké maslo a starostlivo vybrané esenciálne oleje. Vynikajú svojimi hydratačnými účinkami, zjemňujú pokožku a zanechávajú ju vláčnu a voňavú. Relaxačný kúpeľ dokonale uvoľní vaše zmysly, upokojí telo a povzbudí myseľ. Rozmaznávajte svoju pokožku luxusným kúpeľom plným esenciálnych olejov a vôní a doprajte si blahodarný odpočinok po namáhavom dni.

Použitie:
Do teplého kúpeľa vhoďte jeden kúpeľový produkt BOMB COSMETICS, nechajte ho postupne rozpustiť a uvoľniť tak esenciálne oleje. Ponorte sa do kúpeľa a vychutnajte si jeho blahodárne účinky. Zároveň zhlboka dýchajte a inhalujte liečivé arómy.  

Obsah sady:

  • Šumivá bomba Jablkovo-malinové tornádo 160 g
  • Zvláčňujúca Ružová rebarbora do kúpeľa 50 g
  • Mydlo Jarná fantázia 100 g
  • Zvláčňujúci Mini košíček Daisy do kúpeľa 30 g
  • Šumivá bomba Motýlie krídla 160 g
 

Parametre a špecifikácia

Typ prípravku
Bomba Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Bomba Hotovo!
Poznámka:
» Všetky bomby do kúpeľa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOMB COSMETICS Darčeková sada Tri malé vtáčiky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOMB COSMETICS Tři malí ptáčci. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOMB COSMETICS Three Little Birds.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií