AlzaBoxy Q1 Aplikace

DERMACOL Butterfly Sada

Zobraziť katalóg
DERMACOL Butterfly Sada
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Riasenka Butterfly wings 9ml + Multifunkčné líčidlo Lip and Cheek č.1 1.15g + Dlhotrvajúci lak na nechty 5 Days Stay č.11 Princess Rule 11ml
Kód:  VBAL7793 Produktové číslo:  8595003119603 Stránky výrobcu

DERMACOL Butterfly Sada

Darčeková kozmetická súprava Dermacol Butterly Sada obsahuje všetko, čo potrebujete pre každodenný make-up look. Sada obsahuje riasenku Butterfly Wings 9 ml, multifunkčné líčidlo Lip & Cheek č. 1 1,15 g a dlhotrvajúci lak na nechty 5 Days Stay č 11 Prinecess Rule 11 ml.

Riasenka Butterfly Wings

Riasenka Dermacol Butterfly Wings Mascara v intenzívnom čiernom odtieni sa postará o zvodný pohľad a príťažlivý vzhľad. Po použití riasenky budú vaše riasy predĺžené a nádherne objemné ako krídla motýľov. Silikónová kefka perfektne oddeľuje a definuje riasy. Vyskúšajte riasenku Dermacol Butterfly Wings s dlhotrvajúcim efektom bez pocitu zlepených rias, ktorá sa nerozmazáva.

Kľúčové vlastnosti riasenky Dermacol Butterfly Wings

  • Riasenka na maximálne predĺženie rias
  • Butterfly Wings v intenzívnej čiernej farbe
  • Riasenka Dermacol riasy oddeľuje a definuje
  • Chráni riasy pred škodlivými vonkajšími vplyvmi
  • Nerozmazáva sa a nezlepuje riasy
  • Dermacol Butterfly Wings je hypoalergénna a oftamologicky testovaná

Zloženie:
Aqua, synthetic beeswax, cera alba, paraffin, acrylates copolymer, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, myrica pubescens fruit cera, glyceryl stearate, argania spinosa kernel oil, acacia senegal gum, polybutene, glycerin, glyceryl behenate, pvp, talc, stearic acid, hydroxyethylcellulose, caprylyl glycol, hexylene glycol, propylene glycol, panthenol, peg-100 stearate, c20-40 alcohols, cetyl alcohol, laureth-21, ppg-2-deceth-30, peg-75 stearate, peg-40 hydrogenated castor oil, ceteth-20, steareth-20, copernicia cerifera cera, montan cera, polyethylene, sodium laureth sulfate, alcohol, triethanolamine, tocopherol, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, peg-8, citric acid, phenoxyethanol, sodium dehydroacetate, ci 77266 (nano), ci 77499

Použitie:
Kefku nechajte pomaly 3 – 4× skĺznuť od korienkov rias až po ich končeky.

Multifunkčné líčidlo Lip & Cheek č. 01

Tuhé krémové multilíčidlo Lip & Cheek od obľúbenej kozmetickej značky Dermacol rozžiari vašu tvár a dodá očarujúci lesk vašim perám. Tvárenka je dostupná v piatich rôznych odtieňoch a je vhodná pre všetky typy pleti. Lip & Cheek je ideálnou alternatívou k bežnej tvárenke a lesku na pery, ktorú môžete mať vždy poruke. Originálne roztomilé balenie zaujme na prvý pohľad a vďaka svojej veľkosti sa tvárenka zmestí do každej kabelky.

Kľúčové vlastnosti multifunkčného líčidla Dermacol Lip & Cheek č. 01

  • Lip & Cheek rozžiari vašu tvár a dodá neodolateľný lesk vašim perám
  • Multilíčidlo od Dermacol predstavuje tvárenku a lesk na pery v jednom balení
  • Tvárenka je vhodná pre všetky typy pleti
  • Tuhé krémové multilíčidlo Lip & Cheek od Dermacol s pigmentami a perleťou na dokonalé nalíčenie
  • Roztomilé a originálne balenie
  • Multilíčidlo od Dermacol je skladné a zmestí sa do akejkoľvek kabelky

Zloženie:
isostearyl neopentanoate, mica, polymethyl methacrylate, ethylhexyl hydroxystearate, triethylhexyl trimellitate, c30-40 olefin, hydroxystearic acid, isononyl isononanoate, polybutene, pentaerythrityl tetraisostearate, isostearyl alcohol, silica, parfum, +/- ci 15850, ci 77718, ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 77742, ci 77891

Použitie:

Použitie na tvár:
Na pleť zjednotenú make-upom naneste prstami na líca vybraný odtieň a krúživými pohybmi rovnomerne zapracujte do stratena.

Použitie na pery:
Vklepte do pier a tónujte podľa potreby.

Lak na nechty 5 Days Stay č. 11 Princess Rule

Objavte dlhotrvajúci lak na nechty od značky Dermacol 5 Days Stay, ktoré vydržia až neuveriteľných 5 dní. Jedinečná textúra skvele priľne a na nechte vytvorí odolný a pevný film proti oderu a olupovaniu. Seba a svoje okolie očaríte krásnym leskom, ktorý sa po celý čas nestráca a farba vďaka UV filtra nevybledne. Úplne postačí aplikovať jednu vrstvu. Pre intenzívnejšiu farbu a predĺženie trvanlivosti zvoľte dve vrstvy. Lak na nechty si môžete zaobstarať v 25 odtieňoch, ktoré sa zaručene hodia na každú príležitosť!

Kľúčové vlastnosti laku na nechty Dermacol 5 Days Stay č. 11 Princess Rule

  • Dlhotrvajúci lak na nechty s výdržou až 5 dní
  • Bez nutnosti použiť základný lak alebo ochranný vrchný lak
  • Pevný a odolný film proti oderu a olupovaniu
  • Krásny lesk
  • UV filter zabraňuje blednutiu a zožltnutiu farby
  • Vhodné na každú príležitosť

Zloženie:
Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/neopentyl Glycol/trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-butyl Alcohol, Styrene/acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Silica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral, +/-: Ci 77891, Ci 77491, Ci 77499, Ci 19140, Ci 15850, Ci 1588

Použitie:
Aplikujte 1 vrstvičku alebo 2 pre intenzívnejší nános farby. Na predĺženie trvanlivosti laku na nechte použite základný lak – Fast Dry a vrchný lak – Ultra Gloss.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Butterfly Sada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Butterfly Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Butterfly Set.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií