P&G boost Opaľovacie prípravky

DERMACOL Velvety Skin Sada

Zobraziť katalóg
DERMACOL Velvety Skin Sada
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Satin make-up base – Vyhladzujúca báza pod make-up 30ml + Fixačný púder – light 13.5g + Kozmetický štetec D55 púder s puzdrom a kartičkou 32g
Kód:  VBAL7811 Produktové číslo:  8595003116411 Stránky výrobcu
DERMACOL Velvety Skin Sada Predaj skončil

DERMACOL Velvety Skin Sada

Darčeková kozmetická súprava Dermacol Velvety Skin Sada obsahuje všetko, čo potrebujete na prirodzený make-up look. Sada obsahuje podkladovú bázu Satin 30 ml, fixačný púder Invisible Light 13,5 g a kozmetický štetec na púder PetraLovelyHair D55.

Podkladová báza Satin

Doprajte svojej pleti kvalitnú bázu pod make-up uznávanej značky Dermacol. Tá dokonale vašu pleť zmatnie, vyhladí a pripraví na aplikáciu make-upu, ktorý sa nebude usadzovať a vydrží na pleti dlhšie. Je hypoalergénna a určená pre všetky typy pleti. Tento produkt dokonca zvolila Asociácia vizážistov a stylistov ČR ako výrobok roka 2008.

Kľúčové vlastnosti podkladovej bázy Dermacol Satin

  • Kvalitný výrobok uznávanej značky Dermacol
  • Pleť zmatnie a vyhladí
  • Zamedzuje usadzovaniu make-upu
  • Make-up Dermacol Satin vydrží na pleti dlhšie
  • Pre všetky typy pleti

Zloženie:
CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PARFUM.

Použitie:
Podkladovú bázu aplikujte na pleť ošetrenú pleťovým krémom. Rovnomerne naneste na celú tvár pred nanesením make-upu.

Fixačný púder Invisible Light

Transparentný fixačný púder DERMACOL Fixing Powder Light zafixuje perfektne make-up a zabraňuje vzniku mastného pocitu počas dňa. Púder obsahuje vzácne pigmenty na dosiahnutie zamatového vzhľadu pleti, dodáva pocit ľahkosti a zachováva farbu make-upu. Fixing Powder je vhodný pre všetky typy pleti. Pre svoju kvalitu a vlastnosti obdržal tento produkt ocenenie Asociácie vizážistov a stylistov ČR. Súčasťou púdru je labutienka na jednoduchú aplikáciu. Na krásny pocit z dokonalého líčenia používajte dotyku odolný fixačný púder Dermacol Fixing Powder Light.

Kľúčové vlastnosti fixačného púdru Dermacol Invisible Light

  • DERMACOL Fixing Powder Natural zafixuje perfektne make-up
  • Transparentný púder je dotyku odolný
  • Zabraňuje vzniku mastného pocitu počas dňa
  • Dodáva pocit ľahkosti a zamatového vzhľadu
  • Zachováva farbu make-upu bez zmeny
  • Fixing Powder Natural je hypoalergénny, bez parfumácie

Zloženie:
TALC, ZINC STEARATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, MAGNESIUM CARBONATE HYDROXIDE, CI 77492, CI 73360. 1016: TALC, ZINC STEARATE, MAGNESIUM CARBONATE HYDROXIDE

Použitie:
Nanášajte ľahký transparentný púder DERMACOL Fixing Powder Natural štetcom alebo labutienkou na pleť po aplikácii make-upu.

Štetec na púder PetraLovelyHair D55

Vášmu dokonalému nalíčeniu už nič nestojí v ceste. Použitím tohto štetca od spoločnosti Dermacol ušetríte za púder. Vďaka aplikácii pomocou štetca použijete oveľa menšie množstvo líčidla oproti roztieraniu prstami. Kozmetický štetec je vhodný na nanášanie púdru. Má syntetické štetiny a drevenú rukoväť. Štetec je dodávaný v praktickom plastovom puzdre, kam ho po použití môžete opäť uložiť.

Kľúčové vlastnosti štetca na púder Dermacol PetraLovelyHair D55

  • Vhodný na nanášanie púdru
  • Vyrobený zo syntetických štetín
  • Príjemná drevená rukoväť
  • Kozmetický štetec Dermacol D55 je dodávaný v plastovom puzdre

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Velvety Skin Sada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Velvety Skin Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Velvety Skin Szett.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií