Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Effaclar

DOVE Relaxing care vianočná darčeková kazeta

Zobraziť katalóg
DOVE Relaxing care vianočná darčeková kazeta
4,7 3 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Dove Glowing Clay sprchový gél 250ml, Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual telové mlieko 250ml, Dove Pomegranate Seeds & Shea Butter Scent telový peeling 225ml - 2,73 €/ks
Kód:  VBAL383 Produktové číslo:  8717163708699 Stránky výrobcu
DOVE Relaxing care vianočná darčeková kazeta Predaj skončil

DOVE Relaxing care vianočná darčeková kazeta

Vianočná darčeková kazeta DOVE Relaxing care je nádherným darčekom pre každú ženu, ktorá rada rozmaznáva svoju pokožku. Obsahuje prípravky na každodennú starostlivosť, a to sprchový gél, telové mlieko a peeling. Sprchový gél DOVE Renewing Glow Pink Clay s objemom 250 ml šetrne pokožku umýva a zbavuje nečistôt. Obsahuje štvrtinu hydratačného krému, ktorý udržuje vlhkosť pokožky a zanecháva ju vláčnu, jemnú a upokojenú. Ďalej je jeho zloženie obohatené o ružový íl, ktorý oživuje mdlú a unavenú pokožku a navracia jej žiarivosť. Prípravok neobsahuje parabény, sulfáty a ftaláty a je vhodný aj pre citlivú a suchú pokožku.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady pre ženy DOVE Relaxing care

  • Dámska darčeková sada DOVE Relaxing care na každodennú starostlivosť
  • Sprchový gél DOVE Renewing Glow Pink Clay s príjemnou vôňou
  • Obsiahnutý hydratačný krém zvlhčuje a zvláčňuje pokožku
  • Ružový íl obnovuje žiarivosť mdlej a unavenej pokožky
  • Telové mlieko DOVE Nourishing Secrets Glowing Ritual s ryžovým mliekom a extraktom z lotosového kvetu
  • Dodáva pokožke hĺbkovú výživu a žiarivý jas
  • Šumivá kvetinová vôňa stimuluje zmysly
  • Telový peeling DOVE Pomegranate Seeds & Shea Butter Scent s granátovými semienkami a bambuckým maslom
  • Obsahuje exfoliačné čiastočky na efektívne odstránenie odumretých kožných buniek
  • Pokožku prevonia sladkou vôňou granátového jablka

Vyživujúce telové mlieko DOVE Nourishing Secrets Glowing Ritual inšpirované prírodou

Telové mlieko DOVE Nourishing Secrets Glowing Ritual s ryžovým mliekom a extraktom z lotosového kvetu s objemom 250 ml pokožku hĺbkovo vyživuje, zvláčňuje a upokojuje. Dodáva jej žiarivý jas a zanecháva zamatovo hebkú a jemnú. Jeho šumivá kvetinová vôňa povzbudzuje telo i myseľ. Prípravok je dermatologicky testovaný a je vhodný pre všetky typy pokožky.

Telový peeling DOVE Pomegranate Seeds & Shea Butter Scent na revitalizovanú a dokonale hladkú pokožku

Telový peeling DOVE Pomegranate Seeds & Shea Butter Scent s objemom 225 ml vďaka exfoliačným mikročasticiam účinne odstraňuje suchú pokožku a odumreté kožné bunky. Jeho bohatá našľahaná textúra s granátovými semienkami a bambuckým maslom pokožku do hĺbky vyživuje a zanecháva ju hodvábne jemnú a hladkú. Pri masírovaní ju prevonia sladkou vôňou granátového jablka. Ďalej peeling obsahuje hydratačný krém na intenzívnu hydratáciu. Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Obsah sady:

  • Sprchový gél DOVE Renewing Glow Pink Clay s objemom 250 ml
  • Telové mlieko DOVE Nourishing Secrets Glowing Ritual s objemom 250 ml
  • Telový peeling DOVE Pomegranate Seeds & Shea Butter Scent s objemom 225 ml

Zloženie sprchového gélu:
Aqua, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Lauric Acid, Sodium Lauroyl Isethionate, Sodium Isethionate, Zinc Oxide, Sodium Lauroyl Glycinate, Glycerin, Sodium Chloride, Stearic Acid, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Hydrogenated Soybean Oil, BHT, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Benzoate, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Butylene Glycol, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, Sodium Sulfate, Hydrated Silica, Bentonite, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 73360, CI 77891

Zloženie telového mlieka:
Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Octyldodecanol, Ethylhexyl Cocoate, Petrolatum Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Collagen Amino Acids, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Disodium EDTA, Glyceryl Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil, Isohexadecane, Isomerized Linoleic Acid, Lactic Acid, Methylparaben, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Oryza Sativa Bran Extract, Oryza Sativa Gem Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Potassium Lactate, Propylparaben, Sine Adipe Lac, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium PCA, Sorbitan Monooleate, Stearamide AMP, Trideceth-9, Triethanolamine, Urea, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Zloženie telového peelingu:
Water (Aqua), Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Stearate, Fragrance (Parfum), Punica Granatum Seed Powder, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocamidopropyl Betaine, Lauric Acid, Cetearyl Alcohol, Microcrystalline Wax, Sodium Tallowate, Sodium Isethionate, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Sodium Cocoate, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Sodium Laureth Sulfate, Iron Oxides (CI 77491), Red 33 (CI 17200), Titanium Dioxide (CI 77492)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Relaxing care vianočná darčeková kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Relaxing care vánoční dárková kazeta. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Relaxing care karácsonyi ajándékcsomag.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií