PET AD homeoffice

DTANGLER Detangling Brush Zebra Purple

Zobraziť katalóg
DTANGLER Detangling Brush Zebra Purple
4,7 295 hodnotení
Kefa na vlasy rozčesávacia, na všetky typy vlasov, plastové štetiny
Kód:  KSPO081j Produktové číslo:  7392907794001
DTANGLER Detangling Brush Zebra Purple Predaj skončil

DTANGLER Detangling Brush Zebra Purple

Kefa na vlasy DTANGLER Detangling Brush Zebra Purple je profesionálna rozčesávacia kefa, ktorá češe vlasy bez ťahania a poškodzovania. Dokáže rozčesať mokré aj suché vlasy bez veľkej námahy, poradí si aj so zauzlenými, nepoddajnými a veľmi hustými vlasmi. Kefa má pre jednoduchšiu manipuláciu tvarovanú rukoväť, ktorá sa veľmi dobre drží v ruke. Mäkké štetinky perfektne usmernia vlasy a skvele premasírujú pokožku hlavy bez poškriabania.

Tento jedinečný pomocník je vhodný pre všetky typy vlasov, vďaka špeciálnym štetinkám ich ľahko a rýchlo rozčeše bez nepríjemného ťahania a poškodzovania vlasovej kutikuly. Je ideálna pre bezbolestné česanie detí a navyše má farbu, ktorá ich poteší. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti sa veľmi dobre drží v ruke a gumový povrch zamedzuje jej poškriabaniu. Rozmaznávajte svoje vlasy kefou, ktorá je k vlasom šetrný a vykúzli skvelý účes presne podľa vášho želania!

Farba:

Zebra fialovo-čierna

Rozmery:
Dĺžka 18,5 cm
Šírka 8,2 cm
Výška vrátane zubov 3,5 cm
Dĺžka zubov 1,5 a 1 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DTANGLER Detangling Brush Zebra Purple
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DTANGLER Detangling Brush Zebra Purple. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DTANGLER Lila Zebra hajbontó kefe.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií