AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

EVELINE COSMETICS Oils Of Nature Dry Oil Regenerating Serum 125 ml

Zobraziť katalóg
EVELINE COSMETICS Oils Of Nature Dry Oil Regenerating Serum 125 ml
5 2 hodnotení
Telový olej regeneračný, na dlhodobú hydratáciu vašej pokožky - 50,32 €/1 l
Kód:  PLK373 Produktové číslo:  5901761901160 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVELINE COSMETICS Oils Of Nature Dry Oil Regenerating Serum 125 ml Predaj skončil

EVELINE COSMETICS Oils Of Nature Dry Oil Regenerating Serum 125 ml

Regeneračné sérum EVELINE COSMETICS Oils Of Nature Dry Oil Regenerating Serum s objemom 125 ml rozmaznáva pokožku tváre a tela luxusnou starostlivosťou, intenzívne ju hydratuje a vyživuje. Poskytuje jej regeneráciu a navracia mladistvý vzhľad. Pokožku prevonia príjemnými a sviežimi tónmi inšpirovanými vôňou DKNY Be Delicious. Jeho zloženie bohaté na blahodarné prírodné oleje nezanecháva mastný film a rýchlo sa do pleti vstrebáva. Pomocou praktického rozprašovača sa vám bude sérum ľahko a pohodlne aplikovať. Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti, môžete ho použiť ako na tvár, tak aj na telo.

Aktívne látky:
Zloženie regeneračného séra EVELINE COSMETICS Oils Of Nature Dry Oil Regenerating je obohatené o desať prírodných olejov - marula, abyssinian, citrón, argan, pomaranč, sója, avokádo, grapefruit, hroznové jadrá a slnečnica.

Použitie:
Malé množstvo olejového séra jemne vmasírujte na suchú alebo vlhkú tvár a telo. Prípravok skvele slúži aj ako sérum na suché končeky vlasov.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVELINE COSMETICS Oils Of Nature Dry Oil Regenerating Serum 125 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVELINE COSMETICS Oils Of Nature Dry Oil Regenerating Serum 125 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVELINE COSMETICS Oils Of Nature Dry Oil regeneráló szérum 125 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií