AP+ nový vizuál Opaľovacie prípravky

FIKKERTS Darčeková sada v plechovom boxe - Ruže

Zobraziť katalóg
FIKKERTS Darčeková sada v plechovom boxe - Ruže
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Tekuté mydlo na telo a ruky 300ml + Intenzívny hydratačný krém na ruky a nechty 75ml + Pena do kúpeľa 100ml + Hydratačné mydlo 85g + Flanelový uteráčik zo 100% bavlny
Kód:  KSDS1042 Produktové číslo:  820859032027

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FIKKERTS Darčeková sada v plechovom boxe - Ruže Predaj skončil

FIKKERTS Darčeková sada v plechovom boxe - Ruže

Originálny kozmetický darčekový set FIKKERTS v plechovom boxe vás poteší omamnou vôňou ruže a zaujímavým balením. Nájdete v ňom tekuté mydlo na telo a ruky, intenzívny hydratačný krém na ruky a nechty, penu do kúpeľa, hydratačné mydlo a bavlnený flanelový uteráčik. Všetky prípravky sa o vás budú starať kvalitnými prírodnými zložkami a intenzívne regenerovať vašu pokožku. Príjemná romantická vôňa zrelaxuje vaše zmysly. Pre zakončenie dokonalej starostlivosti použite hebký flanelový uteráčik, ktorý bol vyrobený zo stopercentnej bavlny. Darčekovú sadu FIKKERTS dostanete v dizajnovom plechovom boxe.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy FIKKERTS

  • Darčekový kozmetický set je zabalený v plechovom boxe
  • Obsahuje prírodné prípravky pre starostlivosť o vašu pokožku a nechty
  • Súčasťou sady je aj bavlnený uteráčik
  • Príjemná romantická vôňa ruže
  • Sada FIKKERTS má originálny dizajn
  • Dokonalý darček pre každého milovníka prírodnej kozmetiky

Zloženie:

Hydratačný krém - Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Prunus Dulcis (Sweet Almond Oil), Parfum, Rosa Centifolia (Rose Oil), Phenoxyethanol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Tocopherol (Vitamin E), Polyquaternium-7, Glycerin (plant based), Oenothera Biennis (Evening Primrose Oil), Panthenol (Pro Vitamin B5), Carbomer, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle Extract), Sodium Lactate, Triethanolamine, Ethylh

Pena do kúpeľa - Aqua (Water), Ammonium laureth sulfate, Decyl glucoside, Lauryl glucoside, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Parfum, Mel (honey), Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Glycerin (plant based), Panthenol, Potassium sorbate, Papaver rhoeas (Corn Poppy extract), Hydrolised wheat protein, Tocopherol (Vitamin E), Sodium benzoate, Cl 17200 (FD&C Red No.33), Cl 19140 (FD&C Yellow No.5), Cl 42090 (FD&C Blue No.1).

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FIKKERTS Darčeková sada v plechovom boxe - Ruže Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIKKERTS Dárková sada v plechovém boxu - Růže.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií