AlzaPlus+ děti Aplikace

GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Box

Zobraziť katalóg
GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Box
4,5 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky - obsahuje 1× šampon GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond 400 ml a 1× kondicionér GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond 200 ml, vhodné pro slabé vlasy s tendencí vypadávat, ricinový olej pro posílení vlasů, mandle pro vyživující účinek, 100% vegan
Kód:  KSDS1445 Produktové číslo:  8592807431696 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Box Predaj skončil

GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Box

Darčeková kozmetická sada GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Box je ideálnym darčekom pre každú ženu. So sadou ošetrujúce vlasovej kozmetiky GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond si aj vy môžete užívať silné, lesklé a krásne vlasy. Kozmetická sada je vhodná pre slabé vlasy s tendenciou vypadávať. rad GARNIER Botanic Therapy je inšpirovaná botanikou, jednou z najstarších prírodných vied, zaoberajúce sa rôznymi druhmi rastlín. Produkty sú obohatené o ricínový olej a mandle. Dodajú vlasom potrebné živiny, hydratáciu a posilňujú vlasové vlákno. Vôňa ricínového oleja a mandlí vás navyše bude sprevádzať po celý deň a úplne vás očarí. V sade Botanic Therapy nájdete šampón a kondicionér. Produkty sú 100% vegan, neobsahujú ingrediencie živočíšneho pôvodu, nie sú testované na zvieratách. Darčeková sada je vhodná ako darček. Na krabičke je natlačený štítok, kam môžete napísať meno obdarovaného i meno darcu.

Kľúčové vlastnosti darčekové kozmetické sady GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Box

  • Darčeková sada obsahuje šampón a kondicionér na vlasy z rady GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Box
  • Produkty sú vhodné pre slabé vlasy s tendenciou vypadávať
  • Sada GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Box vlasy rozjasní, oživí a obnoví
  • Ricínový olej vlasy posilňuje
  • Mandle majú vyživujúci účinok
  • 100% vegan - neobsahuje ingrediencie živočíšneho pôvodu, netestované na zvieratách
  • Sada je vhodná ako darček

Šampón GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond 400 ml

Šampón s ricínovým olejom a mandľami je vhodný pre slabé vlasy s tendenciou vypadávať. Ricínový olej je známy pre svoje posilňujúce účinky. Vďaka tomu, že je schopný prenikať do vlasových vlákien, posilňuje vlasy zvnútra. Mandle boli vybrané pre svoju schopnosť vyživovať vlasy. Vlasy sú silnejšie, hustejšie na dotyk a vyzerajú deň po dni zdravšie.

Kondicionér GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond 200 ml

Užite si starostlivosť o svoje vlasy s revitalizačné kondicionérom Garnier Botanic Therapy s ricínovým olejom a mandľami. Kondicionér vlasy intenzívne hydratuje a regeneruje po celej dĺžke. Kondicionér Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond vlasy rozjasní, oživí a obnoví. Navracia vlasom prirodzene zdravý vzhľad a zanecháva ich hodvábne hebké a voňavé. Výsledkom používania sú vyživené, hustejšie, pevnejšie, žiarivejšia a zdravo vyzerajúce vlasy.

Zloženie

Zloženie šampónu:
Aqua / water, Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Laurylsulfát sodný, Glycerín, Glycol distearate, Amodimethicone, Sodium chloride, CI 19140 / yellow 5, CI 14700 / red 4, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Coco-betaine, Ricinus communis oil / castor seed oil, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Acer saccharum extract / sugar maple extract, PPG-5-ceteth-20, Trideceth-6, Salicylic acid, Fumaric acid, Benzyl salicylate, Linalool, Benzyl alcohol, Carbomer, Caramel, Cetrimonium chloride, Citric acid, Prunus amigdalus dulcis oil / sweet almond oil, Hexyl cinnamal, Parfum / fragrance.

Zloženie kondicionéra:
Aqua / water, Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Cetyl esters, CI 19140 / yellow 5, CI 14700 / red 4, Ricinus communis oil / castor seed oil, Acer saccharum extract / sugar maple extract, Trideceth-6, Chlórhexidín digluconate, Pentaerytrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocínamát, Benzyl salicylate, Linalool, Benzyl alcohol, Amodimethicone, Izopropyl alcohol, Caramel, Citric acid, Cetrimonium chloride, Prunus amygdalus dulcis oil / sweet almond oil, Hexyl cinnamal, Parfum / fragrance.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GARNIER Botanic Therapy Ricinus olaj & mandula doboz.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií