AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GARNIER Fructis Set

Zobraziť katalóg
GARNIER Fructis Set
5 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: posilňovací šampón 250ml, obnovovaciu masku 390ml
Kód:  VBAL562 Produktové číslo:  8592807327807 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Fructis Set

Darčeková sada GARNIER Fructis Set navráti vašim poškodeným vlasom zdravie a vitalitu. Sada je tvorená posilňujúcim šampónom a regeneračnou vlasovou maskou. Šampón Fructis Goodbye Damage vyniká svojím zložením, ktorému kraľuje kombinácia regeneračného oleja amla a špeciálne látky Keraphyllu. Tento ovocný koncentrát preniká hlboko do štruktúry vlasových vlákien a zaceľuje ich poškodené miesta. Rovnaký účinok má aj na povrch vlasov, ktoré navyše uhladzuje a vracia im lesk. Maska na vlasy Garnier Fructis Papaya Hair Food je v starostlivosti o poškodené vlasy nenahraditeľná. Poskytne im dokonalú regeneráciu a vráti im zdravie a krásu. Navyše nádherne vonia vďaka spojeniu papáje, bielych pivoniek a lotosu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady GARNIER Fructis Set

  • Darčeková sada Garnier Fructis vyvinutá na starostlivosť o poškodené vlasy
  • Sadu tvorí posilňujúci šampón na vlasy a regeneračná vlasová maska
  • Šampón posilňuje a regeneruje vlasy, obnovuje poškodené miesta vlasov
  • Zaceľuje povrch vlasových vlákien, vracia im lesk, opravuje rozštiepené končeky
  • Zloženie šampónu s obsahom regeneračného oleja amla a ovocného koncentrátu Keraphyll
  • Maska na vlasy zlepšuje štruktúru vlasov, regeneruje vlasy po celej ich dĺžke
  • Obnovuje štruktúru vlasu, dodáva im krásnu ovocno-kvetinovú vôňu
  • Kozmetika Garnier bez obsahu parabénov, silikónov a umelých farbív

Dajte zbohom poškodeným vlasom so šampónom Garnier Fructis Goodbye Damage

Veľmi poškodené vlasy v dôsledku dlhého pobytu na slnku alebo napríklad častého farbenia sú odo dneška minulosťou. Rozštiepené končeky už nebudú problém. Posilňujte svoje vlasy komplexne so šampónom Garnier Fructis Goodbye Damage. Pomôžte im v obnove a ony sa vám odvďačia tým, že budú zdravé, silné a krásne. Dodajte im potrebné živiny a starajte sa o ne vďaka dvojitému typu regenerácie zvnútra i zvonku – vďaka Keraphyllu a výťažkom z oleja amla. Tie vaše vlasy ozdravia a odvrátia ročné poškodenia počas jedného týždňa používania. Aktívny ovocný koncentrát zaceľuje vlasové vlákno zvnútra a dodáva mu ochranu a lesk navonok. Výsledkom je eliminácia rozštiepených končekov a posilnené vlasy. Povedzte poškodeniu svojich vlasov zbohom – Goodbye, damage!

Aktívne látky:
Keraphyll – ovocný koncentrát, regeneruje poškodené vlasové vlákna
Olej amla – obnovuje poškodené miesta krehkých vlasov, intenzívne vlasy vyživuje

Spôsob použitia:
Šampón naneste na vlhké vlasy, jemne ho vmasírujte do vlasov, až sa vytvorí pena. Potom dôkladne opláchnite vodou.

Typ vlasov:
Poškodené vlasy

Zloženie:
Voda, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium lauryl sulfate, Glycol distearate, Sodium chloride, Amodimethicone, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Niacinamide, Saccharum officinarum extract/sugar cane extract, Sodium benzoate, Hydrolyzed vegetable protein, PG-propyl silanetriol, Sodium hydroxide, PPG-5-ceteth-20, Tridiceth-6, Salycylic acid, Limonene, Camellia sinensis leaf extract, Linalool, Benzyl salicylate, Benzyl alcohol, Pyrus malus extract/apple fruit extract, Carbomer, Pyridoxine HCl, Citric acid, Cetrimonium chloride, Butylphenyl methylpropional, Citrus medica limonum peel extract/lemon peel extract, Hexyl cinnamal, Phyllanthus emblica fruit extract, Parfum/fragrance

Obnovte vitalitu vašich vlasov s maskou na vlasy Garnier Hair Food

Skoncujte s poškodenými vlasmi raz a navždy s GARNIER Fructis Papaya Hair Food. Maska na vlasy Garnier Hair Food s prídavkom papáje a rastlinných olejov sa účinne a šetrne stará o poškodené vlasy a navracia im pôvodnú vitalitu. GARNIER Fructis Papaya obsahuje 98 % prírodných látok a je úplne bez obsahu parabénov, silikónu a umelých farbív. S maskou Hair Food spoznáte silu papáje na vlastných vlasoch a získate späť ich stratenú jemnosť a hebkosť.

Aktívne látky:
Extrakt z papáje – má oživujúce a regeneračné účinky, dodá vlasom jemnosť, pružnosť i žiarivý lesk, poradí si s rozštiepenými končekmi, v kombinácii s bielymi pivonkami a lotosom nádherne vonia

Spôsob použitia – ako:
1. Kondicionér – naneste malé množstvo prípravku na mokré vlasy po použití šampónu po celej ich dĺžke a opláchnite.
2. Maska – ak vaše vlasy potrebujú väčšiu vzpruhu, naneste do nich po celej dĺžke malé množstvo masky, nechajte 3 minúty pôsobiť a opláchnite.
3. Bezoplachová starostlivosť – na bezoplachovú starostlivosť naneste menšie množstvo do končekov vlhkých vlasov a nechajte pôsobiť.

Typ vlasov:
Poškodené vlasy

Zloženie:
Aqua, cetearyl alcohol, glycerin, isopropyl myristate, stearamidopropyl dimethylamine, carica papaya fruit extract/papaya fruit extract, phyllanthus emblica fruit extract, glycine soja oil/soybean oil, sodium hydroxide, helianthus annuus seed oil/sunflower seed oil, coco-caprylate/caprate, cocos nucifera oil/coconut oil, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, caprylic/capric triglyceride, caprylyl glycol, citric acid, tartaric acid, cetyl esters potassium sorbate, salicylic acid, caramel, linalool, geraniol, limonene, parfum/fragrance, f.i.l. c212871/1

Darčeková sada obsahuje:
1× šampón na vlasy Garnier Fructis Goodbye Damage (250 ml)
1× maska na vlasy Garnier Fructis Papaya Hair Food (390 ml)

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Fructis Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Fructis Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GARNIER Fructis Set.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií