Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaBoxy Q1 Opaľovacie prípravky

GARNIER Skin Naturals Set

Zobraziť katalóg
GARNIER Skin Naturals Set
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: micelární vodu pro citlivou pleť 400 ml + hydratační vyplňující textilní masku na obličej 32 g
Kód:  VBAL552 Produktové číslo:  8592807326435 Stránky výrobcu

GARNIER Skin Naturals Set

Značka Garnier je celosvetovo úspešnou a obľúbenou značkou telové, pleťovej i vlasovej kozmetiky. Darčeková sada Garnier Skin Naturals Set obsahuje micelárny vodu 3v1 a superhydratační masku Garnier Moisture + Aqua Bomb. Micelárna voda odstraňuje nečistoty z celého tváre jemne a bez oplachovania, netradičné hydratačná textilné maska s výťažkami z granátového jablka, kyselinou hyalurónovou a glycerínom pleť účinne hydratuje a vyživuje do hĺbky. Obidva prípravky vašu pleť upokojí, intenzívne zregenerujú a dodajú jej svieži vzhľad. Zloženie bez parabénov, umelých farbív a silikónov je dermatologicky testované a vhodné pre citlivú pleť. Pekná darčeková sada poteší každú ženu s citlivou pleťou.

Kľúčové vlastnosti darčekové sady Garnier Skin Naturals Set

  • Atraktívne darčeková sada pre ženy s kvalitnou pleťovou kozmetikou GARNIER
  • Micelárna voda 3v1 pleť šetrne, ale dôkladne vyčistí bez zbytočného trenia
  • Netradičné hydratačná textilné maska s perfektnými výsledkami za 15 minút
  • Účinné čistenie, hĺbková hydratácia a regenerácia pre dokonalý vzhľad vašej pleti
  • Oba kvalitné prípravky dermatologicky testované, vhodné pre citlivú pleť
  • Darčeková sada GARNIER Skin Naturals Set pre sviežu, jemnú a hydratovanú pleť

GARNIER Micellar Cleansing Water 3v1 Sensitive Skin 400 ml

Máte citlivú pleť a hľadáte vhodný prípravok pre jemné a dôkladné odlíčenie pleti? Micelárna voda GARNIER Skin Naturals je ideálnou voľbou práve pre vás. Obsahuje micely, ktoré zachytia a odstráni nečistoty na pleti a perách bez zbytočného trenia. Vďaka zloženiu bez parfumácie pleť upokojí a zároveň dôkladne ale šetrne vyčistí či odlíči. Je vhodná pre všetky typy pleti vrátane citlivej, dermatologicky a oftalmologicky testované.

Použitie micelárny vody:
Na vatový tampón naneste malé množstvo micelárny vody a jemne očistite pleť v oblasti tváre a pier. Bez trenia. Nemusíte oplachovať.

GARNIER Moisture + Aqua Bomb Super Hydrating & Repulping Tissue Mask 32 g

Superhydratační maska Garnier Moisture + Aqua Bomb je netradičný textilná maska s perfektnými výsledkami. Jej osviežujúce a vypĺňajúci zloženie obsahuje výťažok z granátového jablka, kyselinu hyaluronovú a glycerín. Po aplikácii je vaša pleť intenzívne rehydratovaný a revitalizovaná. Jej použitie je naozaj jednoduché. Už za 15 minút si budete užívať skvelú kondíciu vašej pleti.

Aktívne látky:
Extrakt z granátového jablka - zjemňujúce a upokojujúce účinky
Kyselina hyalurónová - regeneračné, hydratačné a vyhladzujúci účinok
Glycerín - hydratačné účinky, poskytuje dlhodobú ochranu pred vysušovaním

Použitie pleťové masky:
Masku rozložte a aplikujte ju na vyčistenú tvár bielou stranou masky. Odstráňte modré ochranný film a nechajte pôsobiť 15 minút. Potom už masku odstráňte. Prípadný prebytok z pleti umyte alebo utrite.

zloženie

Micelárna voda:
Aqua / water, Hexylene glycol, Glycerín, Disodium cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Poloxamér 184, Polyaminopropyl biguanidy

Pleťová maska:
Aqua / water, Propylene glycol, Glycerín, Alcohol, P-anisic acid, Dipotassium glycyrrhizate, Glyceryl acrylate / acrylic acid copolymer, Hamamelis virginiana leaf water / with hazel leaf water, Hydroxyethylcellulose, Limonene, mannózy, Metylparabén, PEG-40 hydrogenated castor oil , Phenoxyethanol, Potassium hydroxide, Potassium Sorbate, Propylparaben, Punica, granatum fruit extract, PVM / MA copolymer, Sodium benzoate, Sodium hyaluronate, Sorbic acid, Sorbitol, Xanthan gúm, Parfum / fragrance

Obsah sady:
GARNIER Micellar Cleansing Water 3v1 Sensitive Skin 400 ml
GARNIER Moisture + Aqua Bomb Super Hydrating & Repulping Tissue Mask 32 g

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Skin Naturals Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Skin Naturals Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garner Skin Naturals szett.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií