AD květen univerzal Opaľovacie prípravky

GARNIER Skin Rose Sensitive

Zobraziť katalóg
GARNIER Skin Rose Sensitive
4,0 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: micelární vodu pro citlivou pleť 400 ml + hydratační krém pro suchou až citlivou pleť 50 ml
Kód:  VBAL551 Produktové číslo:  8592807326268 Stránky výrobcu

GARNIER Skin Rose Sensitive

Značka Garnier je celosvetovo úspešnou a obľúbenou značkou telové, pleťovej i vlasovej kozmetiky. Darčeková sada Garnier Skin Naturals Rose Sensitiv obsahuje kvalitné micelárny vodu 3v1 a hydratačný krém pre citlivú pleť. Hydratačný krém tvorený z 96% ingredienciami prírodného pôvodu patrí do novej rady starostlivosti Botanical. Micelárna voda odstraňuje nečistoty z celého tváre jemne a bez oplachovania. Obidva prípravky pleť upokojí, intenzívne zregenerujú a zjemní. Zloženie bez parabénov, umelých farbív a silikónov je dermatologicky testované a vhodné pre citlivú pleť. Pekná darčeková sada poteší každú ženu s citlivou pleťou.

Kľúčové vlastnosti darčekové sady Garnier Skin Rose Sensitive

  • Atraktívne darčeková sada pre ženy s kvalitnou pleťovou kozmetikou GARNIER
  • Micelárna voda 3v1 pleť šetrne, ale dôkladne vyčistí bez zbytočného trenia
  • Hydratačný pleťový krém z 96% tvorený prírodnými ingredienciami
  • Ľahký krém s jemnou vôňou ruže pre dokonalú hydratáciu a regeneráciu
  • Obidva prípravky dermatologicky testované, vhodné pre citlivú pleť
  • Darčeková sada GARNIER Skin Rose Sensitive pre sviežu, jemnú a hydratovanú pleť

GARNIER Micellar Cleansing Water 3v1 Sensitive Skin 400 ml

Máte citlivú pleť a hľadáte vhodný prípravok pre jemné a dôkladné odlíčenie pleti? Micelárna voda GARNIER Skin Naturals je ideálnou voľbou práve pre vás. Obsahuje micely, ktoré zachytia a odstráni nečistoty na pleti a perách bez zbytočného trenia. Vďaka zloženiu bez parfumácie pleť upokojí a zároveň dôkladne ale šetrne vyčistí či odlíči. Je vhodná pre všetky typy pleti vrátane citlivej, dermatologicky a oftalmologicky testované.

Použitie micelárny vody:
Na vatový tampón naneste malé množstvo micelárny vody a jemne očistite pleť v oblasti tváre a pier. Bez trenia. Nemusíte oplachovať.

GARNIER Skin Naturals Botanical Cream 50 ml

Jedinečný hydratačný pleťový krém určený pre suchú a citlivú pleť. Krém Garnier Essentials je obohatený o výťažky z ruže a vitamín E, ktorý chráni pleť pred nežiaducimi okolitými vplyvmi. Bambucké maslo poskytuje intenzívnu hydratáciu. Jemný ľahký krém s vôňou ruže pleť vyživuje a hydratuje do hĺbky, bráni jej ďalšiemu vysušovaniu.

Aktívne látky:
Výťažky z ruže - zjemňujúce a upokojujúce účinky
Vitamín E - antioxidant, ochrana pred okolitými vplyvmi
Bambucké maslo - zjemňuje pleť, intenzívne hydratuje a vyživuje

Použitie pleťového krému:
Krém používajte ráno a večer na dokonale vyčistenú pleť. Aplikujte krúživými pohybmi smerom od vnútornej k vonkajšej strane tváre a smerom nahor na krku a dekoltu.

zloženie

Micelárna voda:
Aqua / water, Hexylene glycol, Glycerín, Disodium cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Poloxamér 184, Polyaminopropyl biguanidy

Pleťový krém:
Aqua / water, Butyrospermum parkii butter / shea butter, Glycerín, Caprylic / Capric triglyceridy, Dicaprylyl éter, Alkohol denat., Glyceryl sterate SE, Polygylceryl-3 methylglucose distearate, Zea mays strach / corn starch, Dioktadecyl alcohol, Rosa damascena flower water, Stearic acid, Carbomer, Glycine soja oil / soybean oil, Sodium hydroxide, Sodium phytate, Arginine, Myristica acid, Palmatic acid, propanediol, Caprylyl glycol, Citrid acid, Xanthan gúm, Tocopherol, Salicylic acid, Linalool, Citronellol, Parfum / fragrance.

Obsah sady:
GARNIER Micellar Cleansing Water 3v1 Sensitive Skin 400 ml
GARNIER Skin Naturals Botanical Cream 50 ml

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Skin Rose Sensitive Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Skin Rose Sensitive. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garner Skin Rose érzékeny.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií