AP+ nový vizuál PET

GARNIER SkinActive Volcano Mask 8 ml

Zobraziť katalóg
GARNIER SkinActive Volcano Mask 8 ml
5 1 hodnotení
Pleťová maska umývacia, účinok: čistiaci a upokojujúci, typ pleti: mastná
Kód:  PLK416 Produktové číslo:  3600542032575 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GARNIER SkinActive Volcano Mask 8 ml Predaj skončil

GARNIER SkinActive Volcano Mask 8 ml

Ako sa rýchlo zbaviť nežiaducich pórov a trvalo vyčistiť pleť? Odpoveďou je hrejivá zmývacia maska novej generácie GARNIER SkinActive Volcano Mask s perfektnými a okamžitými výsledkami. Jedinečná kombinácia sopečných minerálov a ílu v príjemnej samozahrievacej textúre okamžite sťahuje rozšírené póry a absorbuje mastnotu bez nadmerného vysušenia pleti. Už po prvom použití zostáva pleť čistá, hladká a matnejšia. Hýčkajte svoju pleť luxusnéou starostlivosťou GARNIER SkinActive Volcano Mask bez parabénov, ktorá zanechá vašu pleť trvalo sviežu a zdravú. 

Hlavné prednosti hrejivej pleťovej masky GARNIER SkinActive Volcano Mask

  • Redukuje viditeľné póry a čistí pleť do hĺbky v rekordne krátkom čase
  • Príjemne hrejivá pleťová maska novej generácie GARNIER SkinActive Volcano Mask
  • Už po prvom použití hladká a svieža pleť bez lesku a pórov
  • Jedinečné zloženie sopečných minerálov a ílu
  • Neobsahuje parabény

Aktívne látky:

  • Sopečné minerály sú tradične používané v starostlivosti o vyživovanie a upokojenie rôznych druhov pokožky. Znižuje tvorbu mazu, vyhladzuje a vyvažuje mastnú pleť.
  • Jíl pleť efektívne čistí, zvláčni a rozjasní. Má úžasné zjemňujúce účinky, obnovuje svieži tón v tvári, pleť vyzerá ihneď po nanesení mladistvejšia a získava späť svoju elasticitu

Použitie:
Nanášajte na čistú a suchú pleť. Vyhnite sa oblasti okolo očí a pier. Nechajte pôsobiť 3 minúty a potom opláchnite. TIP: Zvláštnu pozornosť venujte najmä T zóne – oblasti čela, brady a nosa.

Zloženie:
Glycerín, Kaolín, CI 7789/Titanium Dioxide, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Montmorillonite, Aqua/Water, Propylene Glycol, Tea-lactate, Urea, Stearalkonium Hectorite, Allantoin, Sorbitol, Zinc gluconate, Sodium Chloride, Sodium lactate , serín, Perlite, Propylene Carbonate, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, CI 77491, CI 77492/Iron Oxides, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum/Fragrance. (FIL. B191166/2)

Parametre a špecifikácia

Objem
8 ml Hotovo!
Typ
Umývacia Hotovo!
Typ pleti
Mastná Hotovo!
Účinok
Upokojujúci, Čistenie Hotovo!

Objem

Objem
8 ml Hotovo!

Typ

Typ
Umývacia Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Mastná Hotovo!

Účinok

Účinok
Upokojujúci, Čistenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER SkinActive Volcano Mask 8 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER SkinActive Volcano Mask 8 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GARNIER SkinActive Volcano Mask (8 ml).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií