Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA318265

GILETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze Set

Zobraziť katalóg
GILETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze Set
4,7 3 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Holiaci Strojček, 2 Holiace Hlavice
Kód:  VBAL478 Produktové číslo:  7702018516476
GILETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze Set Predaj skončil

GILETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze Set

Darčeková kolekcia GILETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze Set v limitovanej edícii urobí radosť každej žene, ktorá sa o seba rada stará a dbá na upravený vzhľad. Obsahuje holiaci strojček, dve náhradné holiace hlavice, puzdro a háčik na zavesenie. Dámsky holiaci strojček Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze skvele slúži na rýchle a pohodlné oholenie podpazušia, nôh i intímnych partií. Vyznačuje sa systémom 2 v 1, ktorého prednosťou je, že nemusíte používať gél na holenie. Obsahuje totiž vankúšiky napustené vlastným holiacim gélom, ktoré pri holení uvoľňujú ľahké telové maslá a jemnú vôňu bieleho čaju. Holiaci strojček stačí iba namočiť a vychutnávať si komfortné oholenie. Hodvábne hladkú pokožku zaručujú tri ostré čepieľky posadené blízko seba a výkyvná hlavica, vďaka ktorej sa ľahko dostanete aj na ťažko prístupné miesta.

Kľúčové vlastnosti dámskej darčekovej súpravy GILETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze Set

  • Darčeková súprava pre ženy GILETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze Set v limitovanej edícii
  • Dámsky holiaci strojček Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze so systémom 2 v 1
  • Holiaca hlavica je obklopená vankúšikmi s vlastným holiacim gélom
  • Pri holení sa uvoľňujú ľahké telové maslá a príjemná vôňa bieleho čaju
  • Strojček je vybavený tromi ostrými čepeľami umiestnenými blízko seba
  • S výkyvnou oblou hlavicou sa dostanete aj na ťažko prístupné miesta
  • V súprave dostanete náhradnú holiacu hlavicu k holiacemu strojčeku Venus ComfortGlide Spa Breeze, puzdro a háčik

Holiace hlavice k dámskemu holiacemu strojčeku Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze s tromi čepieľkami

V darčekovo súprave nájdete dve náhradné holiace hlavice k dámskemu holiacemu strojčeku Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze. Môžete ich použiť aj so všetkými holiacimi strojčekmi Venus, s výnimkou Simply Venus. Hlavica je vybavená tromi čepieľkami a zvlhčujúcimi vonnými pásikmi s gélom na holenie. Vďaka obsiahnutému holiacemu gélu kĺže strojček hladko po pokožke a zaručuje tak jej dokonalé oholenie bez jediného chĺpka.

Obsah súpravy:

  • Dámsky holiaci strojček Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze
  • Dve holiace hlavice Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze
  • Puzdro
  • Háčik

Zloženie britvy a čepieľky:
PEG-115M; PEG-7M; PEG-100; Silica; Aloe Barbadensis Leaf Juice; Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; Tocopheryl Acetate; Tris(Di-T-Butyl)Phosphite; Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil; Persea Gratissima (Avocado) Oil; BHT; Glycol, Sodium Stearate; Propylene Glycol; Glycerin; Aqua; Sodium Laureth Sulfate; Sorbitol; Sodium Myristate; Squalane; Polyethylene; Polybutene; Hydrogenated Vegetable Oil; Olea Europaea (Olive) Fruit Oil; Persea Gratissima (Avocado) Oil; PEG-45M; PEG-90M; Garcinia Indica Seed Butter; Lauryl Dimethicone/Polyglycerin-3 Crosspolymer; Parfum; PEG-7M; Stearic Acid; Paraffinum Liquidum; Niacinamide; Panthenol; Tocopheryl Acetate; Myristic Acid; Sodium Chloride; Hexyl Cinnamal; Alcohol; Polyquaternium-10; Silica; Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate; Tetrasodium Etidronate; Pentasodium Pentetate; Limonene; Linalool; Dipropylene Glycol; Sodium Citrate; BHT; Sodium Acetate; Tocopherol; Isopropyl Alcohol; CI 17200.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GILETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GILLETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GILETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze Set.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií