AlzaPlus+ děti MPLA306807

GILLETTE Venus Breeze + 2 hlavice

Zobraziť katalóg
GILLETTE Venus Breeze + 2 hlavice
5 5 hodnotení
Dámsky holiaci strojček - s 3 čepieľkami a integrovanými pásikmi gélu na holenie
Kód:  HOL119 Produktové číslo:  7702018469680

GILLETTE Venus Breeze + 2 hlavice

vypnuté
gillette breeze

popis fotografie

Užite si dokonale hladké nohy! GILLETTE Venus Breeze prináša hlavicu s tromi čepieľkami a integrovanými pásikmi gélu na holenie. Hlavica sa pružne prispôsobí každej krivke a zaistí úžasne jednoduché oholenie a to bez nutnosti využiť gél na holenie. Pásiky s gélom obsahujú ošetrujúce oleje a vašu pokožku prevonia sviežou tropickou vôňou. Strojček disponuje anatomicky tvarovanou rukoväťou, ktorá umožňuje bezpečné uchopenie a komfortný pocit pri holení.
 

Obsah balenia

  • 1 × holiaci strojček Gillette Venus Breeze s hlavicou Gillette Venus Breeze
  • 2 × náhradné hlavice Gillette Venus Breeze

Odporúčané použitie

Holiaci strojček navlhčite a ihneď môžete začať s holením. Nepotrebujete žiadny gél na holenie alebo mydlo.

Zloženie

Gel bar ingredients: sodium Stearate, propylene glycol, aqua, glycerín, sorbitol, sodium laureth sulfate, sodium myristate, Squalane, Olea europaea (olive) fruit oil, Persea gratissima (avokádo) oil, paraffinum liquidum, polyethylene, POLYBUTENE, PEG-90M , PEG-45M, parfum, lauryl dimethicone / polyglycerin-3 crosspolymer, garcinia indica seed butter, PEG-7M, Niacínamid, panthenol, polyquaternium-10, tris (tetramethylhydroxypi-peridinol) citrate, Tetrasodium etidronate, Pentasodium pentetate, alpha-Isomethyl ionone , amyl cinnamal, benzyl salicylate, Butylphenyl methylropional, citronellol, hexyl cinnamal, limonene, linalool, CI 60730, CI 17200
Lubrastrip ingredients: PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, BHT, tocopheryl acetate, aloe barbadensis, Vitis vinifera, Persea gratissima

Parametre a špecifikácia

Podľa radu
Gillette Venus Breeze Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
Gillette Venus Breeze Hotovo!
Produktové línie: Gillette Venus 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GILLETTE Venus Breeze + 2 hlavice Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GILLETTE Venus Breeze strojek + hlavice 2 ks.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií