AD homeoffice MPLA318265

INDULONA Zjemňujúce telové mlieko RUŽOVÉ KVETY 400 ml

Zobraziť katalóg
INDULONA Zjemňujúce telové mlieko RUŽOVÉ KVETY 400 ml
4,8 11 hodnotení
Telové mlieko – účinok: hydratačný, regeneračný a upokojujúci, unisex, dermo, na všetky typy pokožky, súčasťou je ruža, objem 400ml - 9,73 €/1 l
Variant
Kód:  KSTE1220 Produktové číslo:  8592297006749 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

INDULONA Zjemňujúce telové mlieko RUŽOVÉ KVETY 400 ml Predaj skončil

INDULONA Zjemňujúce telové mlieko RUŽOVÉ KVETY 400 ml

Tradičná česká značka INDULONA predstavuje každodennú starostlivosť o vašu pokožku v podobe zjemňujúceho telového mlieka zo vzácnych olejov. Zjemňujúce telové mlieko RUŽOVÉ KVETY obsahuje unikátnu kombináciu pivonkovej vody s významnými antioxidačnými a protizápalovými vlastnosťami a extraktu z ruže, ktorý je známy svojimiblahodarnými upokojujúcimi vlastnosťami. Pokožka je pravidelnou aplikáciou prekrvená, zmäkčená a jemná na dotyk. Mlieko sa ľahko vstrebáva a nezanecháva pleť mastnú. INDULONA podlieha dermatologickému testovaniu a je vhodná pre suchú a citlivú pokožku.

Kľúčové vlastnosti telového mlieka INDULONA RUŽOVÉ KVETY

  • Zjemňujúce telové mlieko INDULONA je vhodné pre suchú a citlivú pokožku
  • Obsahuje pivonkovú vodu a extrakty z ruže
  • Pokožka je pravidelnou aplikáciou prekrvená, zmäkčená a jemná na dotyk
  • Telové mlieko INDULONA RUŽOVÉ KVETY sa ľahko vstrebáva

Aplikácia:
Nanášajte na pokožku tela podľa potreby.

Zloženie:
Aqua,Glycerin,Ethylhexyl palmitate,Cetearyl alcohol,Glyceryl stearate citrate,Dimethicone,Dipropylheptyl carbonate,Ethylhexyl stearate,Isopropyl myristate,Glyceryl stearate,PEG-100 stearate,Pentaerythrityl distearate,Rosa centifolia flower extract,Sodium hyaluronate,Allantoin,Ammonium acryloyldimethyltaurate/VP copolymer,Arginine,Ascorbic acid,Ascorbyl palmitate,Betaine,Bisabolol,Caprylic/capric triglyceride,Citric acid,Disodium EDTA,Fructose,Glucose,Glyceryl laurate,Helianthus annus seed oil,Maltose,Paeonia officinalis flower extract,Parfum,PEG-8,Pentylene glycol,Polyglyceryl-2 sesquiisostearate,Sodium chloride,Sodium hydroxide,Sodium lactate,Sodium PCA,Tocopherol,Tocopheryl acetate,Trehalose,Trilaureth-4 phosphate,Urea,Xantan gum,Phenoxyethanol, Alpha-isomethyl ionone,Benzyl salicylate,Citronellol,Coumarin,Limonene

Zloženie

Aqua, Glycerín, Ethylhexyl Palmitate, Catearyk Alcohol, Glyceryl Stearate citrate, Dimethicone, Dipropylpheptyl carbonate, Etylhexyl Stearate, Isopropyl myristate, Glyceryl starate, PEG-100 stearate Isopropyl myristate, Rosa centifolia flower extract, Sidium hyaluronate, Allantoín, Ammonium acryloyldimethyltaurate / VP copolymer, Arginine, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Betaine, Bisabolol, Caprylic/Capric triglyceride, Citric acid, Disodium EDTA, Fructose, Glukóza, Glyceryl laurate, Helianthus annuus, Seed oil, Maltose, Paeonia officinalis flower extract, Parfum, PEG-8 pentylene, Paeonia Officinalis flower extract, Parfum, PEG-8 pentylene glycol, Polyglyceryl-2 sesquiisostearate, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Sodium lactate, Sodium PCA, Tocopherol, Tokoferylacetát Trehalose, Trilaureth-4 Phosphate, Urea, Xanthan gum.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Produktové línie: INDULONA tělové mléko 400 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je toto mléko parfémované a nebo má neutrální vůni, jako mělo dříve vyráběné Indulona Original vyživující tělové mléko ?

Diskusia a poradňa k INDULONA Zjemňujúce telové mlieko RUŽOVÉ KVETY 400 ml
Príslušenstvo pre INDULONA Zjemňujúce telové mlieko RUŽOVÉ KVETY 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDULONA Zjemňující tělové mléko RŮŽOVÉ KVĚTY 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: INDULONA Lágyító testápoló rózsaszín virág 400 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií