PET Protiplnění

LAVERA Mlieko po opaľovaní s Aloe Vera 200 ml

Zobraziť katalóg
LAVERA Mlieko po opaľovaní s Aloe Vera 200 ml
Mlieko po opaľovaní – pre dospelých, vyhotovenie: dermo, na citlivú, normálnu a suchú pokožku, objem 200ml - 46,45 €/1 l
Kód:  OPA098 Produktové číslo:  4021457635368 Stránky výrobcu
LAVERA Mlieko po opaľovaní s Aloe Vera 200 ml Predaj skončil

LAVERA Mlieko po opaľovaní s Aloe Vera 200 ml

Mať krásne jemnú a opálenú pokožku, po tom v lete túžime asi všetci. S ľahkým mliekom po opaľovaní LAVERA budete svoje opálené telo priamo hýčkať. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva po sebe žiadny mastný film. Má chladivý efekt a pokožku rýchlo upokojí po celodennom pobyte na slnku. Kombinácia bio bambuckého masla, výťažku z bio aloe vera a vitamínu E zaistí pokožke prísun toľko potrebnej hydratácie, o ktorú prišla počas opaľovania. Mlieko je dermatologicky testované a ide o 100 % prírodnú kozmetiku s certifikátom Natrue. To tiež znamená, že neobsahuje žiadne silikóny, pevné ani tekuté mikroplasty, umelé farbivá či konzervanty. S týmto produktom sa navyše staráte o seba aj našu planétu. Výrobok je biologicky rozložiteľný, vyrobený bez uhlíkovej stopy a obal je z 99 % z recyklovaného materiálu. Užívajte si jemnú pokožku a dlhotrvajúce opálenie s mliekom po opaľovaní LAVERA.

Kľúčové vlastnosti mlieka po opaľovaní LAVERA

  • Ľahké mlieko po opaľovaní Lavera s aloe vera
  • Chladivý efekt upokojuje pokožku
  • Mlieko je dermatologicky testované
  • Ľahko sa vstrebáva a nezanecháva mastný film na koži
  • 100 % prírodná kozmetika s certifikátom od Natrue
  • Neobsahuje žiadne silikóny, pevné ani tekuté mikroplasty, umelé farbivá či konzervanty
  • Bio aloe vera, bio bambucké maslo a vitamín E dodajú pokožke potrebnú hydratáciu
  • Bio bambucké maslo obsahuje nenasýtené mastné kyseliny, ktoré regenerujú a vyživujú pokožku
  • Bio aloe vera upokojuje podráždenú a začervenanú pokožku
  • Vitamín E podporuje regeneráciu namáhanej pokožky
  • Mlieko po opaľovaní LAVERA je vyrobené bez uhlíkovej stopy
  • Obal je z 99 % tvorený z recyklovaného materiálu
  • Užívajte si dlhotrvajúce opálenie so značkou LAVERA

Použitie:
Mlieko naneste na čistú pokožku. Po aplikácii sa rýchlo vstrebe a prináša slnkom namáhanej pokožke celodennú starostlivosť.

Zloženie:
Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Glycerin, Alcohol* denat., Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract*, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Potassium Cetyl Phosphate, Xanthan Gum, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Lecithin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**, Citral**, Coumarin**, Eugenol**, Benzyl Benzoate**

* prísady z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva
** prírodné éterické oleje


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LAVERA Mlieko po opaľovaní s Aloe Vera 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAVERA Mléko po opalování s Aloe Vera 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAVERA Suntan napozás utáni testápoló Aloe Vera-val 200 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií