PET PET

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Soothing Concoction Shampoo 400 ml

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Soothing Concoction Shampoo 400 ml
4,7 7 hodnotení
Prírodný šampón tekutý (klasický), na vlasy: jemné, bez parabénov a bez silikónov, účinok: proti lupinám, proti vypadávaniu vlasov, objem, lesk, hydratácia, hladký účes a proti svrbeniu, objem 400 ml
Kód:  VLS825 Produktové číslo:  3600523558629
ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Soothing Concoction Shampoo 400 ml Predaj skončil

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Soothing Concoction Shampoo 400 ml

Snívate o zdravých a krásnych vlasoch, ale súčasne vás trápi citlivá pokožka hlavy? Šampón na vlasy ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care – Lavandin je vytvorený špeciálne na jemné vlasy, ktorým dodá potrebnú hydratáciu, a citlivú pokožku hlavy, ktorú vďaka svojmu unikátnemu prírodnému zloženiu perfektne upokojuje a chráni. Táto nová starostlivosť o vlasy prináša jedinečnú zmes organického levanduľového esenciálneho oleja z oblasti Provence, sójových a kokosových olejov v krémovej forme bez silikónu, parabénu, farbiva a síranu. Výsledkom používania šampónu ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care – Lavandin budú lesklé a poddajné vlasy a upokojená pokožka hlavy, ktorá zostane dokonale chránená pred ďalším podráždením. Vaše zmysly potešia svieže a relaxačné vône.

Hlavné prednosti šampónu na vlasy ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care – Lavandin 400 ml

  • Poskytuje úľavu citlivej pokožke hlavy, zvyšuje jej odolnosť a zabraňuje ďalšiemu podráždeniu
  • Lesklé a zdravé vlasy vďaka hydratácii od korienkov ku končekom
  • 98 % produktu je z prírodných látok bez silikónu, parabénu, farbiva a síranu
  • Vznik v spolupráci s najlepšími vedcami, pestovateľmi a botanikmi
  • Prírodný šampón ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care – Lavandin pre jemné vlasy a citlivú pokožku hlavy
  • Podmanivá vôňa levandúľ vás zanesie do Provence
  • Šetrný k prírode, je z recyklovanej fľaštičky a bez umelých látok

Aktívne zložky:

  • Levanduľový olej je pre svoju širokú škálu priaznivých účinkov na telo i myseľ jedným z najobľúbenejších esenciálnych olejov vôbec. Zastavuje vypadávanie vlasov, zbaví lupín a svrbenia, zvyšuje hustotu vlasov a eliminuje nadmernú mastnotu.
  • 3 lieskové oriešky, ktoré zjemňujú a pôsobia ako balzam na vlasy aj pokožku hlavy a zároveň šíria upokojujúcu čerstvú vôňu.

Použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy, jemne premasírujte a dôkladne opláchnite.
TIP:   Pre ešte viditeľnejšie výsledky používajte předšampónovú starostlivosť rovnakého radu Botanicals Fresh Care – Lavandin pre citlivú pokožku hlavy.

Zloženie:
1170690 J - INGREDIENTS: AQUA, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, COCAMIDE MEA, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, PARFUM/FRAGRANCE, HEXYLENE GLYCOL, COCO-BETAINE, COCOS NUCIFERA OIL/COCONUT OIL, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM CITRATE, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, SALICYLIC ACID, POLYQUATERNIUM-7, LINALOOL, BENZOIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, CARBOMER, GERANIOL, CITRIC ACID, TETRASODIUM EDTA,  CITRONELLOL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, GLYCINE SOJA OIL/SOYBEAN OIL (F.I.L. C213105/2).

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Ako predísť alergii na farbu na vlasy alebo farbenie bez následkov

Klasická farba na vlasy je chemický výrobok, a preto môže vaša pokožka horšie reagovať. Zamerali na alergiu na farbu na vlasy a spísali niekoľko bodov, ako predísť alergickým reakciám. Zistite, na čo si dať pozor, ako správne vykonať test alergie na farbu na vlasy a aké existujú alternatívy ku klasickým farbám.

Návod, ako vyrobiť domáci šampón

Dôvody na výrobu domáceho šampónu? Ekológia, finančná úspora, zdravie či akútny nedostatok šampónu a zatvorené obchody. Výroba domáceho šampónu nie je ťažká, dá sa stihnúť aj za niekoľko minút. Máme pre vás hneď niekoľko návodov: skúste bylinný šampón napríklad zo žihľavy alebo domáci šampón z púpavy! Ich účinok je pri dlhodobom používaní priam zázračný. Poradíme vám tiež, ako na šampón na mastné vlasy a ako vyrobiť tuhý šampón v pohodlí domova.

Kokosový olej na vlasy ponúka mnoho blahodarných účinkov

Kokosový olej na vlasy je čisto prírodná cesta, pomocou ktorej docielite krásnych lesklých a zdravých vlasov. Možností, ako ošetriť vlasy kokosovým olejom je veľa, preto sme vybrali tie osvedčené a jednoduché, ktoré v pohode zvládnete u vás doma. Vytvorte si masku alebo zábal z kokosového oleja a doprajte svojim vlasom kvalitnú starostlivosť.

Ako sa zbaviť lupín? (TIPY A TRIKY)

Trápia vás lupiny vo vlasoch? Nezúfajte! Aj keď zbaviť sa lupín nie je jednoduché, nie je to nemožné. Máme pre vás rady, ako na lupiny, aby ste sa ich zbavili účinne a dlhodobo. Poradíme, aké sú vhodné šampóny proti lupinám s ohľadom na ich príčinu. Dozviete sa tiež osvedčené babské rady, aké prírodné prostriedky proti lupinám zaberajú.

Recenzie ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Soothing Concoction Shampoo 400 ml
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Soothing Concoction Shampoo 400 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Soothing Concoction Shampoo 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Soothing Concoction Shampoo 400 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií