AD elektro Motorola EDGE 50

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Highlighting Drops 04 Melon Dollar Baby 15 ml

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Highlighting Drops 04 Melon Dollar Baby 15 ml
Rozjasňovač s obsahom optických látok odrážajúcich svetlo, výsledkom je rozžiarená a zdravo vyzerajúca pleť po celý deň
Kód:  DEKO3039 Produktové číslo:  3600523707133
ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Highlighting Drops 04 Melon Dollar Baby 15 ml Predaj skončil

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Highlighting Drops 04 Melon Dollar Baby 15 ml

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Droplet 02

Wake Up & Glow je nový rad prípravkov od L'Oréal Paris vytvorený pre ženy, ktoré chcú svojou krásu dať na obdiv každý deň. Nájdete v ňom rozjasňovač, dodávajúci pokožke svieži nádych, aj tonizačné krémy, ktoré ju pre zmenu upokojujú. Mladistvejší vzhľad dosiahnete vďaka sade rozjasňovacích púdrov La Vie En Glow a s tvárenkou Life 's a Peach vaša pokožka získa zvodnú broskyňovú vôňu. Aby ste sa netrápili ani v letných dňoch, zahŕňa sada Wake Up & Glow tiež unikátny bronzer na dosiahnutie prirodzene opáleného odtieňa.


Rozjasnite svoju pleť s Glow Mon Amour – Melon Dollar Baby

Stačí pár kvapiek rozjasňovača a vaša pleť sa nádherne rozžiari a získa svieži nádych. Či už sa líčite do práce alebo na rande, vďaka Glow Mon Amour s kokosovým olejom zaručene omladnete. Wake up & Glow – Melon Dollar Baby vás navyše uchváti ružovou farbou a sviežou vôňou melónu.


Tonizačné krémy na uvoľnenie napätej pokožky

Bonjour Nudista od L'Oréal Paris ponúka kombináciu tonizačných krémov v dvoch prirodzených odtieňoch, ktoré majú 92 % prírodné zloženie. Obsah marhuľového oleja, extraktu zeleného čaju a vitamínu E pleť príjemne uvoľní a dodá vám pocit sviežosti.


Pohrajte sa s odtieňmi a dosiahnite sviežejší vzhľad

Paletku rozjasňovacíhc púdrov La Vie En Glow môžete použiť samostatne alebo jednotlivé odtiene vzájomne kombinovať. Tak či onak dosiahnete na svojej pokožke mladistvejší vzhľad, ktorý nezostane bez povšimnutia.


Prevoňajte svoju pokožku zvodnou vôňou

Tvárenka s obsahom prírodných olejov a esencie broskyňového masla dodá vašej pleti jedinečnú vôňu. Líčka získajú sviežejšia vzhľad a pokožka zase prirodzený broskyňový jas.


Matný-bronz alebo prirodzene opálená

S matným bronzerom si užijete buď jemné konturovanie alebo pomocou neho dodáte pokožke prirodzene opálený odtieň. Back To Bronze od L'Oréal Paris obsahuje vyváženú zmes broskyňového, mangového a tiež kokosového oleja. Použiť ho môžete ako na tvár, tak aj na celé telo.

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Droplet 02

Zloženie:
Hydrogenovaný polyisobuten, Isododekanové, izononyl isononanoát, isodecylneopentanoát, Syntetický fluorphlogopite, dimethikon, hydrogenovaný styrén/izoprén, Butyrospermum parkii maslo/bambucké maslo, Disteardimonium hektorit, Cocos nucifera olej/kokosového oleja, PEG-10 dimethikonu, propylénkarbonát, dimethikonol, BHT, parfum/vône, Tin Oxide, sodnovápenaté, borokremičité, hlinitý, vápenatý hliník, Tris -BHT mesitylen, Limonene, Linalool, kremičitan horečnatý, Hexyl Cinnamal, kremičitý, benzylsalicylát, Benzylalkohol, Tokoferol, Citronellol, alfa-jonon Isomethyl, benzylbenzoát, kumarínu, citral, benzyl škoricový, kyseliny citrónovej, [+/- zahŕňajú: CI 77891/oxid titaničitý CI 77491, CI 77492, CI oxidy 77499/železa, sľuda, CI 77007/Ultramarines, CI 77742/mangánovú violeť CI 77400/bronzový prášok, CI 77000/hliníkový prášok, CI 75470/karmín]

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Highlighting Drops 04 Melon Dollar Baby 15 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Highlighting Drops 04 Melon Dollar Baby 15 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Highlighting Drops 04 Melon Dollar Baby 15 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií