Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Protiplnění

MENROCK Shave Cream – Sandalwood 100 g

Zobraziť katalóg
MENROCK Shave Cream – Sandalwood 100 g
4,3 4 hodnotení
Krém na holenie – s vôňou santalového dreva, nielen hydratuje pokožku počas holenia, ale jeho silné hodvábne pleťové mlieko vytvára tlmiacu ochrannú penu na ochranu pokožky a zabezpečenie ľahkého oholenia
Kód:  KSMU0265 Produktové číslo:  0633090057502

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MENROCK Shave Cream – Sandalwood 100 g Predaj skončil

MENROCK Shave Cream – Sandalwood 100 g

Krém na holenie MEN ROCK Shave Cream 100 g – Sandalwood s vôňou santalového dreva počas holenia pokožku nielen hydratuje, ale navyše ju vďaka vzniknutej hustej a hodvábnej pene chráni, čím vám pomôže k dosiahnutiu hladko oholenej tváre. MEN ROCK Shave Cream vám zaistí profesionálne oholenie, a to priamo z pohodlia vášho domova. Ide o perfektný produkt pre mužov, ktorí chcú mať kvalitu oholenia vo vlastných rukách. Holiaci krém MEN ROCK Sandalwood je hodný ako pre ostrieľaných mužov, tak aj pre úplných nováčikov.

Kľúčové vlastnosti MEN ROCK Shave Cream – Sandalwood 100 g

  • Vytvára bohatú penu uľahčujúcu perfektné oholenie
  • Dokonalá hydratácia pokožky
  • Prírodná vôňa santalového dreva
  • Holiaci krém MEN ROCK Shave Cream – Sandalwood nie je testovaný na zvieratách
  • Jedno balenie vydrží až 50 použití
  • Skvelý tip na darček pre každého muža

Rozlúčte sa s každodenným strniskom s MEN ROCK Sandalwood

Bojujete s každodenným strniskom a túžite mať dokonale oholenú tvár? Či už je vám motiváciou pre hladkú bradu vaše zamestnanie, či milovaná žena, MEN ROCK Shave Cream vám túto každodennú rutinu maximálne uľahčí. Holiaci krém MEN ROCK Sandalwood sa ľahko nanáša, vašu pleť dokonale hydratuje a ušetrí vám tak minúty strávené neobľúbenou činnosťou, akou holenie pre mnohých mužov býva. MEN ROCK Shave Cream nie je šetrný len k vašej pokožke, ale aj k vašej peňaženke, jedno balenie vám totiž vydrží až 50 použití. Bonusom je navyše aj príjemná prírodná vôňa santalového dreva.

Použitie:
Holiaci krém MEN ROCK Sandalwood naneste na navlhčenú pokožku krúživými pohybmi. Vytvorenú bohatú penu rovnomerne naneste na potrebné partie vašej tváre a ohoľte.

Zloženie:
Aqua, Stearic Acid, Myristica Acid, Potassium hydroxide, Coconut Acid, Glycerín, Trietanolamín, Parfum, Sodium hydroxide

 

Parametre a špecifikácia

Typ produktu
Krém Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Krém Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MENROCK Shave Cream – Sandalwood 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MENROCK Shave Cream - Sandalwood 100 g .
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií