AlzaPlus+ děti Protiplnění

NATURA SIBERICA Tuva Siberica Modelujúci telový peeling Čierne bahno 300 ml

Zobraziť katalóg
NATURA SIBERICA Tuva Siberica Modelujúci telový peeling Čierne bahno 300 ml
Peeling univerzálne, odstraňuje odumreté bunky pokožky - 32,33 €/1 l
Kód:  KSTE844 Produktové číslo:  4680038352959 Stránky výrobcu
NATURA SIBERICA Tuva Siberica Modelujúci telový peeling Čierne bahno 300 ml Predaj skončil

NATURA SIBERICA Tuva Siberica Modelujúci telový peeling Čierne bahno 300 ml

Modelujúci telový peeling NATURA Tuva Siberica Čierne bahno s objemom 300 ml sa stará o pokožku celého tela a výrazne zlepšuje jej vzhľad. Dodáva jej potrebnú výživu, zmäkčuje a zanecháva ju hodvábne jemnú a hladkú. Jeho zloženie obsahuje tuvanské čierne bahno s protizápalovými účinkami a šištice borievky s omladzujúcimi a sťahujúcimi vlastnosťami. Pravidelným používaním peelingu bude vaša pokožka žiariť a pôsobiť mladistvým dojmom. Rozmaznávajte ju preto s jedinečným tuvanským peelingom NATURA Tuva Siberica Čierne bahno, aby bola zdravá a krásna.

Aktívne látky:

  • Čierne bahno z jazera Dus-Khol je bohaté na stopové prvky. Zvyšuje tón pleti a pomáha znižovať objem tela
  • Šištice borievky obsahujú sacharidy, organické kyseliny, vitamíny, makrobiogénne a stopové prvky a éterické oleje, ktoré pokožku vyživujú a zmäkčujú

Použitie:
Naneste peeling na vlhkú pokožku tela a krúživými pohybmi jemne vmasírujte. Osobitnú pozornosť venujte problémovým oblastiam. Potom dôkladne opláchnite vodou. Prípravok používajte raz až dvakrát týždenne.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Objem:
300 ml

Zloženie:
Sodium Chloride, Glycerín, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Cocamidopropyl Betaine, Rosmarinus Officinalis Leaf Powder, Kaolin, Carbon Black, Alnus Glutinosa Bark, Maris Sal, Mud, Juniperus Sibirica Needle, Juniperus Sibirica Fruit, Juniperus Sibirica Needle ExtractWH, Diplazium Sibiricum Leaf/Stem ExtractWH, Crepis, Sibirica Flower/Leaf/Stem ExtractWH, Caragana Jubata Extract, Juniperus Pseudosabina, Extract, Bergenia Crassifolia Extract, Tribulus Terrestris Extract, Cera Alba, Oenothera,Biennis Oil*, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Borago Officinalis Seed Oil*, Panthenol,Tocopheryl Acetate, Citrus Grandis Peel Oil, Juniperus ?ommunis Wood Oil, Salvia, Sclarea Oil*, Mica, Titanium Dioxide, Parfum, Limonene, CI 15985, CI 19140, CI 42090, CI 14720
(*) – z ekologického poľnohospodárstva


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Objem
300 ml Hotovo!
Typ produktu
Univerzálny Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Univerzálny Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURA SIBERICA Tuva Siberica Black Mud Modeling Body Scrub 300 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NATURA SIBERICA Tuva Siberica Black Mud Modeling Body Scrub 300 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií