AP+ nový vizuál MPLA318265

NIVEA Box Face Detox 2019

Zobraziť katalóg
NIVEA Box Face Detox 2019
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: micelárnu vodu Urban Detox 400ml, Denný krém Urban skin, nočný krém Urban skin
Kód:  VBAL314 Produktové číslo:  9005800322339 Stránky výrobcu

NIVEA Box Face Detox 2019

Darčeková kozmetická sada NIVEA Box Face Detox 2019 Urban Detox Set obsahuje prípravky s výťažkami zo zeleného čaju na detox pleti, a to micelárnu vodu, denný a nočný krém. Micelárna voda NIVEA Urban Skin Detox 3 v 1 s objemom 400 ml vďaka obsahu MicelAIR komplexu hĺbkovo pleť vyčistí, odstráni mastnotu a dôkladne odlíči i make-up a riasenku, a to bez nadmerného trenia pokožky. Jej zloženie obsahuje výťažky zo zeleného čaju s regeneračnými a antioxidačnými účinkami, ktoré zanechávajú pleť upokojenú, matnú a hladkú. Prípravok neobsahuje parfum a je vhodný aj pre citlivú pleť.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady NIVEA Box Face Detox 2019 Urban Detox Set

  • Micelárna voda NIVEA Urban Skin Detox na dokonale čistú pleť
  • Hĺbkovo pleť čistí, odstraňuje mastnotu a make-up
  • Výťažky zo zeleného čaju pleť upokojujú a vyhladzujú
  • Antioxidačný denný krém NIVEA Urban Skin Defence s ochranným faktorom SPF20
  • Antioxidanty, bio zelený čaj a kyselina hyalurónová chráni pleť pred vonkajšími vplyvmi
  • Krém intenzívne pleť hydratuje a posilňuje jej obranný systém
  • Antioxidačný nočný krém NIVEA Urban Skin Detox s antioxidantmi, bio zeleným čajom a kyselinou hyalurónovou
  • Pleť počas noci regeneruje, detoxikuje a intenzívne hydratuje
  • Obnovuje ochrannú bariéru pleti

Chráňte svoju pleť pred znečistením pomocou antioxidačného denného krému NIVEA Urban Skin Defence

Antioxidačný denný krém NIVEA Urban Skin Defence s objemom 50 ml sa jemne o pleť stará, posilňuje jej obranný systém a dodáva jej intenzívnu hydratáciu až počas 48 hodín. Vďaka zloženiu obohatenému o antioxidanty, bio zelený čaj a kyselinu hyalurónovú chráni pleť pred znečistením a škodlivými vonkajšími vplyvmi. Ďalej krém obsahuje ochranný faktor SPF20, ktorý poskytuje ochranu pred slnečným žiarením. Ľahká textúra s príjemnou sviežou vôňou sa ľahko roztiera. Prípravok je dermatologicky testovaný a schválený a je vhodný pre všetky typy pleti.

Antioxidačný nočný krém NIVEA Urban Skin Detox na perfektne regenerovanú a detoxikovanú pleť

Antioxidačný nočný krém NIVEA Urban Skin Detox s objemom 50 ml s antioxidantmi, bio zeleným čajom a kyselinou hyalurónovou počas noci pleť regeneruje a detoxikuje. Intenzívne ju hydratuje a zanecháva nádherne vyhladenú a zamatovo hebkú. Obnovuje jej ochrannú bariéru. Prípravok so sviežou vôňou je dermatologicky a oftalmologicky testovaný a schválený. Je vhodný pre všetky typy pleti.

Obsah sady:

  • Micelárna voda NIVEA Urban Skin Detox s objemom 400 ml
  • Antioxidačný denný krém NIVEA Urban Skin Defence s objemom 50 ml
  • Antioxidačný nočný krém NIVEA Urban Skin Detox s objemom 50 ml

Zloženie micelárnej vody:
Aqua, Poloxamer 124, Alcohol Denat., Fucus Vesiculosus Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerin, Sorbitol, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Disodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyquaternium-10, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Sulfate, Sodium Acetate, Trisodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol

Zloženie denného krému:
Aqua, Octocrylene, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Methylpropanediol, Distarch Phosphate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Silica Dimethyl Silylate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Carbomer, Dimethiconol, Sodium Polyacrylate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Citronellol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Benzyl Alcohol, BHT, Parfum, CI 47005, CI 42090

Zloženie nočného krému:
Aqua, Cyclomethicone, Glycerin, Alcohol Denat., Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Acrylates/C10-30Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Trisodium EDTA, Dimethiconol, Sodium Hydroxide, BHT, Phenoxyethanol, Citronellol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Benzyl Alcohol, Parfum, CI 47005, CI 42090

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Box Face Detox 2019 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Box Face Detox 2019. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA Box Face Detox 2019.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií