AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NIVEA MEN Box Toolbox 2019

Zobraziť katalóg
NIVEA MEN Box Toolbox 2019
4,9 8 hodnotení
Kozmetická sada – obsahuje: vodu po holení Protect & Care, krém 150ml, guľôčkový antiperspirant Protect&Care 50 ml, sprchovací gél Protect& Care 250ml
Kód:  VBAL330 Produktové číslo:  9005800322315 Stránky výrobcu

NIVEA MEN Box Toolbox 2019

Pánska kozmetická sada NIVEA MEN Box Toolbox 2019 mužom ponúka všetko, čo potrebujú na osobnú starostlivosť. Praktický box obsahuje prípravky na holenie, telovú kozmetiku a antiperspirant, všetko z radu Nivea Men Protect & Care. Gél na holenie spolu s osviežujúcou vodou po holení spája obsah aloe vera a provitamínu B5, ktoré pokožku chránia a hydratujú. Sprchovací gél tiež stavia na blahodarné účinky aloe vera na pokožku a je vhodný na telo, tvár aj vlasy. Guľôčkový antiperspirant poskytuje ochranu pred potom na 48 hodín a univerzálny krém pre mužov vyniká ľahkým zložením a vhodný je na použitie na celé telo. Sada kozmetiky od tradičnej, obľúbené značky Nivea nesklame.

Kľúčové vlastnosti pánskej kozmetickej sady NIVEA MEN Box Toolbox 2019

  • Sada telovej kozmetiky pre mužov od tradičnej značky Nivea
  • Darčekovú sadu tvoria kozmetické prípravky z radu Nivea Men Protect & Care
  • Box obsahuje gél na holenie, vodu po holení, krém, antiperspirant a sprchovací gél
  • Nivea Men gél na holenie s obsahom aloe vera a s provitamínom B5
  • Osviežujúca voda po holení sa stará o pleť, chráni ju a bránia jej vysušovaniu
  • Sprchovací gél 3 v 1 na telo, tvár a vlasy intenzívne hydratuje pokožku
  • Guľôčkový antiperspirant s osviežujúcou vôňou chráni proti poteniu až na 48 hodín
  • Nivea Men krém pre mužov, univerzálny krém vhodný na ruky, tvár a celé telo
  • Štýlový, praktický box s kozmetickými darčekmi poteší každého muža

Chráňte svoju pleť už počas holenia s gélom na holenie Nivea Men Protect & Care

Gél na holenie Nivea Men Protect & Care zaistí ochranu vašej pleti už počas holenia. Vďaka zloženiu s obsahom aloe vera a provitamínom B5 zaistí pokožke starostlivosť, hydratáciu a ochranu pred vysušovaním. Gél fúzy zmäkčí, takže holenie bude ľahšie a pohodlnejšie. Zároveň vám poskytne ochranu pred vznikom drobných raniek v pokožke, porezaním a nepríjemným napätím v pleti.

Aktívne látky:
Aloe Vera – antioxidant, upokojuje a hydratuje pokožku, má regeneračné a hojivé účinky
Provitamín B5 (panthenol) – má hydratačné a protizápalové účinky, podporuje regeneráciu pokožky, urýchľuje hojenie

Spôsob použitia:
Nahrejte pokožku tváre, aby fúzy boli mäkšie (horúcim uterákom, horúcou vodou). Malé množstvo gélu rozotrite v dlaniach, až vznikne hustá krémová pena. Potom ju rovnomerne naneste na navlhčenú tvár a krk. Ohoľte fúzy a opláchnite tvár.

Zloženie:
Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-14M, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Limonene, Linalool, Parfum, CI 42053

Upokojte pokožku podráždenú holením vďaka vode po holení Nivea Men Protect & Care

Je vaša pleť po holení začervenaná a podráždená? Nezúfajte! Práve pre vás je tu voda po holení Nivea Men Protect & Care. Osviežujúce zloženie s aloe vera a provitamínom B5 ošetruje pleť po holení, chráni ju pred vonkajšími vplyvmi a zabraňuje tak jej vysušovaniu. Voda po holení Nivea Men Protect & Care vašu pleť osvieži, redukuje začervenanie a jej napätie.

Použitie:
Po holení naneste na tvár a krk.

Zloženie:
Aqua, Alcohol Denat., Glycerín, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Parfum, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Sulfate, Limonene, Linalool, Citronellol, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, CI 42090, CI 16035

Sprchovací gél Nivea Men Protect & Care pre zdravú, hydratovanú pokožku

Sprchovací gél Nivea Men Protect & Care Shower Gel pre mužov je vhodný na telo, tvár aj vlasy. Vďaka obsiahnutej aloe vera pomáha chrániť pokožku pred vysušovaním, zabezpečiť pocit intenzívnej hydratácie a zdravý vzhľad pokožky. Navyše zanecháva dlhotrvajúci pocit sviežosti. Vďaka vyváženému pH je vhodný na každodenné umývanie, a tak každé ráno môžete prežívať príval energie, ktorú budete potrebovať po celý deň. Výrobok neobsahuje etylalkohol a je dermatologicky testovaný.

Spôsob použitia:
Sprchovací gél naneste na vlhkú pokožku a počkajte, až sa premení na bohatú penu. Umyte celé telo, tvár aj vlasy. Vyhnite sa iba oblasti očí.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerín, Helianthus annuus Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Chloride, polyquaternium-7, PEG-3 Distearate, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, PEG-200 hydrogenated Glyceryl Palmae Citric Acid, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, Parfum

Získajte účinnú ochranu pred potom vďaka antiperspirantu Nivea Men Protect & Care

Guľôčkový antiperspirant pre mužov Nivea Men Protect & Care vám poskytne osviežujúcu, príjemnú mužnú vôňu a hlavne ochranu pred potom. Spoľahlivo až na 48 hodín a vďaka Nivea Men Care komplexu tiež bez podráždenia pokožky. Rýchlo sa vstrebáva a jeho zloženie je dermatologicky testované.

Spôsob použitia:
Antiperspirant aplikujte na čistú a suchú pokožku podpazušia. Nechajte ho zaschnúť. Až potom sa oblečte.

Zloženie:
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, PPG-15 Dioktadecyl Ether, Steareth-2, Steareth-21, Parfum, Glycerín, Panthenol, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Trisodium EDTA, BHT, Limonene, Linalool, Coumarin, Geraniol

Užite si tradičnú starostlivosť v modrom s Nivea Men krémom

Krém Nivea Men je prvý univerzálny krém, ktorý je vyvinutý špeciálne pre mužov. Je vhodný na tvár, telo aj ruky, dôkladne pokožku hydratuje a ihneď po nanesení príjemne osviežuje. Má ľahkú nelepivú konzistenciu, ktorá sa po nanesení okamžite do pokožky vstrebáva a nezanecháva na nej mastné stopy. Krém pokožku vyživuje a zvláčňuje, zabraňuje jej vysušovaniu a zanecháva na pokožke sviežu mužnú vôňu. Používajte krém, ktorý vašu pokožku zjemní a dôkladne ošetrí!

Aktívne látky:
Vitamín E – je silný antioxidant, chráni pokožku pred vonkajšími škodlivými vplyvmi.

Typ pokožky:
Pre všetky typy mužskej pokožky.

Spôsob použitia:
Naneste každé ráno na tvár a telo a zľahka vmasírujte. Krém je vhodný na každodenné použitie, môžete ho používať podľa potreby aj dvakrát denne.

Zloženie:
Aqua, Glycerín, Paraffinum Liquidum, Alkohol Denat., Cetyl Alkohol, Glyceryl Stearate, hydrogenated Coco-Glycerides, Dioktadecyl Alcohol, Cera Microcristallina, Palmitic Acid, Stearic Acid, Tocepheryl Acetate, Sodium Carbomer, Myristica Acid, Arachidic Acid, oleic Acid, Dimethicone, Phenoxyethanol, Metylparabén, Geraniol, Parfum

Sada obsahuje:
1× osviežujúca voda po holení Nivea Men Protect & Care (100 ml)
1× sprchovací gél Nivea Men Protect & Care (250 ml)
1× univerzálny krém Nivea Men Creme (150 ml)
1× gél na holenie Nivea Men Protect & Care (200 ml)
1× guľôčkový antiperspirant Nivea Men Protect & Care (50 ml)
1× praktický, úložný box


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA MEN Box Toolbox 2019. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA MEN Box Toolbox 2017.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií